Nové parkovacie miesto na Kuklovskej

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý

Na chodníku spraviť nové vyhradené parkovacie miesto a pre chodcov nechať nejakých 20 cm, to je absolútny výsmech občanom.

27. november 2016

Jan Nowak

To parkovacie miesto je tam roky. Roky tu pán stáva, je veľmi ťažko mobilný. A neblokuje chodník tak, ako niektoré autá. Viem, nepríjemné, ale radšej budem obchádzať toto auto ako vlastnniť toto parkovacie miesto. Verte mi.
29. november 2016

Michal K.

Mozme mat pochopenie pre pana, no zaroven treba brat aj ohlad na ostatnych. Moze tadial prechadzat napriklad starsia pani s barlami, vozickar alebo mamicka s kocikom. Maju ist po ceste alebo po blate? Daju sa najst aj vhodnejsie riesenia v sulade so zakonom a zaroven s potrebami vsetkych.
29. november 2016

WhenTheLeveeBreaks

Príďte sa tam niekedy pozrieť, keď je to miesto obsadené. Uvidíte, že sa tam prejsť dá. Aj s kočíkom.

...na rozdiel od miesta kúsok ďalej: https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/24101/chybajuci-kusok-chodnika-na-kuklovskej
10. január 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.

Vyhradené parkovanie ZŤP na Kuklovskej ulici je povolené tak ako je to zobrazené na fotografii. Na tomto mieste nachádza ďalší chodník, ktorým je možné predmetné parkovacie miesto obísť a tým ostáva ponechaná šírka chodníka 1,5 m v zmysle platných predpisov.

Oddelenie komunikácie a marketingu
Hlavné mesto SR Bratislava
10. január 2017

Michal K.

podla filozofie magistratu sa teda da kazdy zabokovany chodnik nejako obist, aj ked su to desiatky metrov naviac. a tak vlastne kazde auto parkuje v sulade so zakonom?
10. január 2017

WhenTheLeveeBreaks

V tomto prípade by som to ja osobne urcite neoznacoval ako zablokovany chodník. Dá sa tam normálne prejsť. A ak by niekto potreboval skutočne extra šírku, tak si to strihne cez ramená toho trojuholníka, čo tam je. Tam sa asi tiež nedá hovoriť o desiatkach metrov, možno skôr o desiatich. A nemusí pri tom križovať akúkoľvek cestu (to na margo toho Vášho "nejako obísť"). Sú desiatky iných podnetov, kde sa dá kopnúť si do magistrátu úpne oprávnene. Tu mi to príde trochu nasilu...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania