Neosvetlený prechod pre chodcov na Trhovej ul.

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

V riešení
meno
Jana 30. novembra 2016

Na Trhovej ul. pod Billou je prechod pre chodcov, ktorý je takmer neosvetlený. Najbližšia lampa je asi 10 m od prechodu a prechod je tmavý, nijako nezvýraznený pre vodičov. V tomto ročnom období, keď v čase keď sa väčšina ludí vracia z práce cca po 17 hod. je už riadna tma. A chodci ktorí sú na tom prechode nie sú pre vodičov viditeľní. Je potrebné prechod riadne osvetliť a zvýrazniť, nakoľko premávka áut na tejto ulici sa za posledné roky niekoľkonásobne zvýšila.

30. november 2016

Odpoveď samosprávy

Naša mestská časť sa stará o takmer 60 priechodov pre chodcov na komunikáciách, ktoré máme v správe. Skoro všetky boli vybudované v minulých rokoch kedy nebola povinnosť budovať priechody osvetlené. Tento priechod rovnako ako aj viaceré iné priechody budeme postupne prerábať, tak aby sme zvýšili bezpečnosť chodcov na nich. Zaradíme to do plánu opráv na nasledujúce roky a podľa dostupnosti finančných prostriedkov v rozpočte mestskej časti budeme riešiť ich osvetlenie.

Rastislav Bagar, prednosta MÚ
21. november 2018

Jana

Dobrý deň,
chcem sa spýtať kedy bude osvetlenie na tomto prechode pre chodcov na Trhovej ul. zmenené. Pred dvomi rokmi ste odpísali:"Tento priechod rovnako ako aj viaceré iné priechody budeme postupne prerábať, tak aby sme zvýšili bezpečnosť chodcov na nich. Zaradíme to do plánu opráv na nasledujúce roky a podľa dostupnosti finančných prostriedkov v rozpočte mestskej časti budeme riešiť ich osvetlenie."
Ale za dva roky sa nič nezmenilo. Prechod je stále zle osvetlený a tmavý. Aké nasledujúce roky ste mali na mysli?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania