Lístie - okolo materskej školy Miletičova 32

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

V riešení
meno
obcan 01. decembra 2016

Okolo Materskej skolky, Mileticova 37, vo vnutrobloku Mileticova, je neupratane listie. Starsi obcania sa stazuju, ze ked prsi, smyka sa, maju problem s chodzou. Podotykam, ze 1.5 m od hranice pozemku je v zodpovednosti spravcu/majitela pozemku.

01. december 2016

obcan

Prosim o opravu: Materska skolka je Mileticova c. 32 ( nie 37). Dakujem. Problem podnetu je teraz urventnejsi, ked snezi al. prsi!!!
02. december 2016

Maja

To je jedno o akú ulicu a škôlku ide, je to všade v Ružinove. Dnes som po tej včerajšej fujave videla autá do polovice zasypané lístím. Nikto tu už dlhodobo neupratuje.
02. december 2016

obcan

A ked prsi a klze sa, clovek sa moze zrzacit! To je aj na sudne podanie za nedbanlivost.
02. december 2016

saraja

Pravda, hocikde v Ružinove kopy hnijúceho neodprateného lístia, na cestách vo vnútroblokoch, pravdepodobnosť úrazu veľká, lampy svietia do stromov, celkovo veľmi zanedbaná starostlivosť
09. december 2016

obcan

Vybavene
13. december 2016

obcan

dakujem portalu :-)
11. marec 2017

obcan

Je marec a tesne pri plote Materskej skolky,Mileticova 37, vo vnutrobloku, je od novembra listie. Je to teda dobry odkaz pre deti, ked neupratane okoli skolky. Dtaci dpravca, metla a 10 minut.
31. marec 2017

obcan

Davno vyriesene
29. január 2018

obcan

Je januar 2018 a u plota Materskej skolky su 2 kopy listia. MU Ruzinov by malo upozornit pani riaditelku, ze to priklad pre deticky! To je taky problem, aby to pan skolnik pozametal?
12. február 2018

Odpoveď samosprávy

Pekný deň.
Ďakujeme za podnet.

MČ Bratislava-Ružinov požiadala dodávateľa ,aby zabezpečil vyhrabanie lístia okolo MŠ na Miletičovej č.37 v Bratislave.

S pozdravom

Kancelária starostu
12. február 2018

obcan

Budeme sledovat docistenie.
19. február 2018

Maja

Prečo je to potrebné dookola nahlasovať?
19. február 2018

obcan

re Maja: Pretoze sa nic nedeje! Osobne som presvedcena, ze podla zakona by mala pani riaditelka poverit pana skolnika, aby zobral lopatu u plota a to listie (je februar 2018!) zlikvidoval. Rodicia vodia deticky do skolky a tie vidia, aky neporiadok je okolo ich skolky - uz som sa zminoval o tomto vychodnom vplyve vyssie. Samozrejme, ze VPS tam nepojde kvoli 4 lopatam zhileho listia. Je to ostuda a trapnost!
19. február 2018

obcan

re Maja: Vy zastavate cie stanovisko??
20. február 2018

Maja

jasné, že občana. Upratovanie má byť automatické a nie stále dookola nahlasovať elementárnu povinnosť mesta, mestskej časti...však ja už som na to reagovala ja vyššie. Zdá sa, že o pol roka tu bude rovnaká požiadavka. Prečo to má robiť školník, za povinnosti iného. Peace
20. február 2018

obcan

re Maja: Samozrejme, ze je to trapne, ze treba stale busit do samospravy, aby konala. "Nieco zhnileho je v state danskom!" Pokial nebudete nastojit, tak sa nic neudeje. Pisal som o pani riaditelke a skolnikovi, pretoze podla zakona 1,5 m od hranice pozemku - a je to jedno, ci je to prenajata plocha ci vlastna, je najomca/majitel povinny udrziavat poriadok. Pokial sa VPS pohybuje v parku, tak ma priestor docistit. Pokial sa to tyka takychto zalezitosti, tak sa ma pani riaditelka tiez postarat. Je to otazka obcianskej etiky a povedomia!
21. február 2018

Maja

a to je ten problém, ak by tu plochu zabrala MŠ tak ešte za to bude musieť zaplatiť, ale upratovať to má školník pracujúci za minim. mzdu, má dosť roboty na dvore a so starou budovou. Dúfam, že to v parlamente prejde a táto protiústavná povinnosť upratovať cudzie pozemky zmizne zo zákona. Ja viem, že kedysi boli brigády socialistickej práce, ale dnes nech si už každý plní svoje povinnosti, aj mesto!
15. júl 2018

obcan

Ozaj pekny priklad pre male deticky! Ozaj predskolske zariadenie na urovni. Je to otazka 30 minut pozametat okolo plota, dat do vreca a vyhodit! Deti vidia, v akom prostredi sa pohybuju. Je to tristne! A co trebars rodicia?!
21. september 2018

obcan

"Nekonecny pribeh" - svincik okolo materskej skolky Mileticova 37 - a nie je trapne pani riafitelke a rodicom,- je to priklad, ako sa dospeli spravaju voci svojmu ZP! Bravo!!
21. september 2018

obcan

"Nekonecny pribeh" - svincik okolo materskej skolky Mileticova 37 - a nie je trapne pani riafitelke a rodicom,- je to priklad, ako sa dospeli spravaju voci svojmu ZP! Bravo!!
04. október 2018

Odpoveď samosprávy

Dobry den,

dodavatel prac zaradi pozametanie v okoli ZS do harmonogramu prac v lokalite.

s pozdravom,

Útvar pre styk s verejnosťou

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania