Ďalší výbeh pre psov v Prievoze

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

V riešení
meno
ZáležínámnaPrievoze 03. decembra 2016

Dobrý deň,
navrhujeme vybudovanie výbehu pre psov v lokalite Mierová a okolie - napríklad v parčíku pri Radničnom námestí alebo za kostolom, v okolí Miestneho úradu alebo pri pošte na Listovej, kde je dostatok zanedbaných verejných plôch vhodných na tento účel. Na sídlisku na Mierovej, v Perle atď žije množstvo psov. Z týchto častí Prievozu chodia obyvatelia venčiť až na Sysliu (a cestou stihnú znečistiť fasády rodinných domov....)

06. december 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
V súvislosti s vybudovaním výbehu pre psov, prehodnotíme spomínané miesta (miesto by malo byť v našej správe). Okolie kostola nie je vhodné, ulica Listová je z prevažnej časti rodinná zástavba, je otázne či by sa to páčilo obyvateľom tejto časti.





kancelária starostu
06. december 2016

ZáležínámnaPrievoze

Dobry den, Syslia je tiez rodinna zastavba a zial nikto sa obyvatelov okolitych rodinnych domov nepytal, ci im nebude vadit znecistovanie domov a predzahradok, stekot od skoreho rana da neskoreho vecera, parkujuce auta na travniku pri vybehu..... Sidliskovych psov ste presmerovali do predtym pokojnej casti Prievozu, z fondov EU. Snad sa najde aj ina vhodna plocha pobliz sidliska. Dakujeme.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania