Neodpratané lístie - Trebišovská, Medzilaborecká, Herlianska

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
Viera 13. decembra 2016

Takéto chodníky a komunikácie sú už teraz nebezpečné, a čo už potom, keď to bude mokré a zamrznuté. Súdiac podľa predchádzajúcich podnetov, to nie je len problém mnou vymenovaných ulíc, ale celého Ružinova. Ružinov sa nám mení na jedno veľké smetisko a kompetentní nereagujú a nekonajú.

14. december 2016

U NAS TAKA OBYCAJ

si pametam ako student som hrabal listie po 89 ...za 500 sk....boli sme kontrolovani mestom.. a nikdy sa nam nestalo ze by to bolo takto ....bez zaujmu kompetentných.. bez penalizacie.. to iba ludia musia kazdy preslat zodpovedny nahlasovat.. inac to nefunguje?
20. január 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Mestská časť Bratislava – Ružinov zadala dočistenie komunikácii a vyhrabanie lístia z trávnikov na pozemkoch, ktoré sú v jej správe dodávateľovi. Dňa 19.1.2017 bola vykonaná obhliadka, na základe ktorej boli predmetné chodníky a komunikácie dočistené. Vzhľadom na nepriaznivé poveternostné podmienky však nebolo možné vyhrabať lístie zo všetkých plôch v požadovanej kvalite. Nedostatky však evidujeme a práce sa budú realizovať za priaznivejšieho počasia


kancelária starostu
05. apríl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
mestská časť Bratislava-Ružinov zabezpečila vyhrabanie lístia na Štrkovci v rámci jarného hrabania.



kancelária starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania