Lístie na chodníku pri škôlke

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený

akosi nám opäť nafúkalo lístie na chodník pri škôlke a hádam už naposledy budú musieť ho odstrániť, resp. ak by sa pracovníci VPS pozreli o 40 m ďalej nemusel som to sem davat, lebo ten kúsok sa dal upratať za 10 min.

14. december 2016

Vlado Bukovsky

bývam na Holíčskej a osobne som videl, že minulý týždeň to tam čistili. asi by mala mat každa ulica a ulička vlastného čističa a potom by bol pán Peter spokojný
14. december 2016

Odpoveď samosprávy

Podnet vo veci odstránenia nafúkaného lístia na chodníku v uvedenej lokalite bol postúpený na zabezpečenie na Miestny podnik verejnoprospešných služieb Petržalka, ktorý koordinuje a vykonáva údržbu verejnej zelene v mestskej časti Bratislava-Petržalka.

mestská časť BA-Petržalka
14. december 2016

U NAS TAKA OBYCAJ

si pametam ako student som hrabal listie po 89 ...za 500 sk....boli sme kontrolovani mestom.. a nikdy sa nam nestalo ze by to bolo takto ....bez zaujmu kompetentných.. bez penalizacie.. to iba ludia musia kazdy preslat zodpovedny nahlasovat.. inac to nefunguje?
15. december 2016

Vlado Bukovsky

U NAS TAKA OBYCAJ: myslím si, že takéto bezduché nahlasovanie na túto stránku nemá žiaden zmysel. tieto nahlasovačky by bolo potrebné každý deň posielať priamo starostovi a celému miestnemu zastupiteľstvu MÚ Petržalka.
31. december 2016

Peter

všetko dobré do Nového roku 2017 a lístie nám este stale zostalo
08. február 2017

Peter

včera to konečne vyčistené

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania