Rušenie nočného kľudu OLO-m

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Lenka 20. decembra 2016

Zamestnanci OLO pravidelne rusia nocny klud na nasej ulici, ktoru navstevuju vzdy okolo 4.hodiny rannej. Priamo z OLO som na staznost dostala odpoved, ze dodrziavaju harmonogram Magistratu. Nedal by sa prosim tento harmonogram prehodnotit s ohladom na obyvatelov a dodrziavanie nocneho kludu?
Dakujem

28. december 2016

Edo

Je pravda, že sú nad ránom trocha hluční, trvá to cca 2 - 3 minúty, ale neviem si predstaviť, žeby začali ráno po šiestej. Veľa ľudí ešte aj tak spí a k tomu by ešte aj blokovali ľudí odchádzajúcich do práce a ráno každá minúta dobrá :-) Celé desaťročia chodia v tomto čase a som im vďačný za to, že sú ochotní vstávať tak skoro, aby do rannej špičky zozbierali čo najviac odpadu z našich domov.
30. december 2016

Lenka

Trocha hlucni? Asi ste daleko od Babylonu alebo Stormu, vsak? A ked cuvaju a pipanie auta sa nesie tichou ulicou, nehovoriac o hlucnom nastartovanom motore? Myslim, ze o 6 tu nie je este husta premavka a ked mozu blokovat pred 8 rano Gorkeho a Medenu ul., nevidim dovod, preco sem treba prist o 4. Mam male dieta a kazdu druhu noc sme cela rodina hore. A viem, ze nie sme sami. Rozumiem, ze smeti treba vyvazat, len by som prosila kompetentnych, aby prehodnotili harmonogram a respektovali nocny klud.
16. január 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Spoločnosť OLO a. s. zabezpečuje zber a prepravu komunálnych odpadov na základe zmlúv uzatvorených s hlavným mestom. V zmluvách nie je upravený harmonogram zberu a prepravy. Spoločnosť OLO a. s. si zostavuje harmonogram zberu sama. Odvoz komunálneho odpadu v nočných hodinách zo Starého Mesta bol stanovený spoločnosťou Odvoz a likvidácia odpadu na základe zaistenia bezpečnosti ich zamestnancov pri práci a požiadaviek Dopravného inšpektorátu mesta Bratislavy. V ranných hodinách a cez deň je zvýšený pohyb osobných automobilov a zberné vozidlá spoločnosti OLO a. s. by svojou činnosťou obmedzovali bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky.

Veríme, že zabezpečenie poriadku a odvoz smetí vyváži drobnú nepríjemnosť s hlukom. Prirodzene, zamestnanci sú upozornení, aby brali primeraný ohľad pri manipulácii so zbernými nádobami v ranných hodinách.

Oddelenie komunikácie a marketingu
Hlavné mesto SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania