"Vnútroblok" Trnavská cesta, Palkovičova, Jégeho, Stodolova

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

V riešení
meno
Andy Sebastian Morávek 22. decembra 2016

Zúfalý stav tzv. vnútrobloku, tvoreného cca obdĺžnikom medzi ulicami Trnavská cesta, Palkovičova, Jégeho a Stodolova, v tesnom susedstve reprezentatívnej Arény O. Nepelu. Ničenie zelene a najmä trávy nielen dennodenným jazdením po nej, ale aj divokým až šialeným parkovaním hlavne počas diania na zimnom štadióne. Permanentné rozdávanie papúč namiesto definitívneho riešenia...

Ja osobne sa denne priamo z okien môjho bytu pozerám na to, ako vodiči miestni, ale aj iní devastujú trávnik, vytvárajú koľaje a jamy, zapĺňajú každé miesto, ktoré je použiteľné na odstavenie alebo na prejazd auta. Tento stav nie je hodný žiadneho mesta a miesta na Slovensku, no okolia "svätostánku slovenského hokeja" už vôbec.

V mene miestnych obyvateľov vopred ďakujem za pomoc!

02. január 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Mestská časť Bratislava – Ružinov požiadala v tomto roku Magistrát hl. mesta SR Bratislavy o zverenie predmetného pozemku za účelom revitalizácie. Revitalizácia by pozostávala z rekonštrukcie spevnených plôch a odstavných plôch, pešieho chodníka a súčasťou projektu sú aj sadové úpravy existujúcej zelene a výsadba nenáročných listnatých drevín. Po doriešení právneho vzťahu k pozemku budeme pokračovať v príprave realizácie stavby, ktorá bola zaradená do investičného plánu.



kancelária starostu
02. január 2017

Andy Sebastian Morávek

to je uzasna infomacia! verim, ze ste prave potesili peknu hromadku obyvatelov zo vsetkych zainteresovanych bytovych domov. budeme sa tesit na dalsie informacie
31. august 2017

Peter Ondavsky

Prejazd cez zelen

sustavny ilegalny prejazd cez zelen z cesty na Stodolovej na chodnik! zelen obnovit a pokutovat a vymahat naklady na opravy!!
27. január 2019

Peter Ondavsky

Mestská polícia opakovane odmieta riešiť parkovanie vo dvore Jégého Trnavská Palkovičova, volaná opakovane.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania