Opustené auto - vrak pri Horskom parku

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Vyriešený
meno
Peterr 29. decembra 2016

Nejaký dobrák sa rozhodol zbaviť sa svojej Favoritky odstavením na parkovisku pri Horskom parku. Momentálne je z nej už len kopa plechového odpadu. Prosím o naštartovanie štandardných postupov za účelom odstránenia a majiteľovi, ak žije, to prosím oslaďte poriadnou výchovnou pokutou.

02. január 2017

Odpoveď samosprávy

Pozemok, na ktorom je vozidlo umiestnené je súkromný. Požiadali sme vlastníka pozemku o spoluprácu pri zabezpečení promptného odstránenia vozidla.

Ing. Jarmila Marušincová
referát životného prostredia
Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Staré Mesto
[email protected]
02. január 2017

Ján Onduš

Nová skládka odpadu na Búdkovej ulici v blízkosti Horského parku

Problém je jasný z fotografí. Pozemok (parkovisko) voľadedy patril mestu, teraz asi patrí spoločnosti APOLLO ARENA s.r.o. Asi bude potrebné vykonať jarné upratovanie.
07. február 2017

Peter Fekete

Smetisko a vrak auta na parkovisku Budkova

Na parkovisku na Budkovej v Bratislave (https://goo.gl/maps/Ee2M5Zp4Kou) je minimalne tristvrte roka vrak vozidla Skoda Favorit v dezolatnom rozbitom stave. V okoli vraku je skladka odpadu od praciek, cez stavebny odpad az po komunalny odpad. Je to hanba mat v centre nieco podobne, Hned vedla je Horsky park, oddychova zona pre obyvatelov Bratislavy.
Dakujem vopred za pomoc a upratanie priestoru.
23. február 2017

Peter Fekete

Verejny tlak cez stranku odkazprestarostu.sk zrejme zabral, pretoze od vcera je parkovisko upratane, zmizol vsetok odpad, pneumatiky, komunal. Bolo by dobre zistit kto to upratal - ci mesto alebo sukromny vlastnik pozemku.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.