Dlhodobo nepojazdný vrak obývaný bezdomovcami

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Vyriešený
meno
nepšo 03. januára 2017

Na križovatke Pionierskej ulice a Légerského , oproti športovej hale cez cestu - za pneuservisom je odstavené nepojazdné vozidlo . Nevadí mestskej časti , že je tam od júla 2012 ? Vozidlo je otvorené , prespávajú v ňom rôzny ľudia , najmä však bezdomovci , ktorí bývajú neďaleko vo vinohrade . Okrem obťažovania bežných ľudí pália v tomto čase rôzny odpad aby sa zohriali . Poprosím o odstránenie vozidla , ktoré už neslúži na svoj účel .

18. január 2017

nepšo

super , že sa nikto ani neunúval z mestskej časti odpovedať...bezdomovci pokračujú v obliehaní auta naďalej , a bude to takto pokračovať min. až do poriadneho oteplenia...
20. január 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Podľa vyjadrenia oddelenia verejného poriadku bol nepojazdný vrak zaslaný na vyriešenie. V danej lokalite bola opakovaná kontrola aj zo strany nášho terénneho sociálneho pracovníka.

Jana Plevová
24. január 2017

nepšo

Dobrý deň p.Plevová, môžem sa opýtať čo priniesla kontrola zo strany terénneho pracovníka ? Pretože bezdomovci sa zdržujú dlhodobo nad autom v lesíku pod traťou , pravidelne pália rôzny odpad , plasty a znečisťujú okolie svojimi nanosenými vecami. A o tom , že je pri týchto nočných teplotách spať lepšie v aute ako na zemi alebo na matraci vedia všetci . Otázka je , kedy kompetetný pracovník navštívil danú lokalitu a čo vlastne zistil . Pretože ráno po 10:00 zistíte niečo asi ťažko , vtedy už v ňom nikto neprespáva , takisto sa v ich prechodnom domove nikto nezdržuje , buď idú zbierať veci , ktoré potom speňažia v neďalekých zberných surovinách alebo sa idú proste len zohriať . Ďakujem teda apoň za odpoveď mestskej časťi a prajem úpešné vyriešenie podnetu a hlavne odtiahnutie vraku .
01. august 2017

nepšo

Auto sa nachádza stále na mieste , už mu chýba spatné zrkadlo , okolo neho prespávajú ľudia , odporúčam niekomu z mestkej časti sa tam ísť pozrieť , hrozí požiar z odpadkov v okolí...
23. október 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Podľa vyjadrenia oddelenia verejného poriadku bol nepojazdný vrak odstránený.

Jana Plevová

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania