Ľadový chodník bez zimnej udržby - Jasovská 1-3

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Uzavretý
meno
migel001 16. januára 2017

Chodnik dole pri ceste pred terasovym domom Jasovska 1-3 je totalne zladovately. Po zasnezeni tu nebola spravena ziadna zimna udrzba. Vlastnikom casti pozemku je Hl. mesto SR a jednym zo spravcov je MC Petrzalka. Opat katastrofalne sluzby pri starostlivosti o komunikacie a chodniky v zimnej sezone.
Podotykam, ze toto je jediny priamy aspon ciastocne bezbarierovy chodnik, po ktorom sa da ist od predajne Terno ku krizovatke a dalej smerom k predajni LIDL resp. ku kostolu.
Prosime o urgentne riesenie pokym sa tu niekomu nieco nestane.

16. január 2017

Vlado Bukovsky

Migel, soľ na chodníkoch je účinná do -7 stupňov. Pri väčších mínusových teplotách to môžeš akurát, tak vyfénovať :-)
16. január 2017

migel001

Kto tu hovoril nieco o soli??? Zimna udrzba nie je len sol a predpoved pocasia je verejne dostupna. Ale ked sa to uz spomina, tak cez vikend bolo cez den okolo nuly.
16. január 2017

Vlado Bukovsky

Migel: skus sa trochu lepsie pozriet na svoju fotografiu a zistis, ze na chodniku je len mala vrstva ladu a to znamena, ze chodnik bol odhtnuty a nasoleny. Ak by nebol odhrnuty a nasoleny, tak by bola na nom vacsia skrupina ladu. Podla mna ten chodnik bol nasoleny a odhrnuty a ked sa roztopila vrstva snehu, a v noci zacalo mrznut, tak to nanovo primrzlo. Ak ti mozem poradit, tak skus vsetky tieto postrehy posielat priamo na starostu. Ja to tak robim ale tam by si to musel posielat pod svojim pravim menom ako obcan Petrzalky ale asi je lepsie byt takto v anonymite.
16. január 2017

migel001

Nebudem tu dalej stracat cas. Po danom chodniku sme isli v poslednych dnoch viackrat. Da sa porovnat s inymi, ktore udrzuje sukromnik alebo obyvatelia. Podstatne je, ze tento dolezity chodnik je zaladneny.
17. január 2017

Vlado Bukovsky

Chcem ti len povedať, že je lepšie všetky podnety posielať priamo starostovi a celému mestskému zastupiteľstvu. Tam máš ako občan robiť tlak.
23. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ospravedlňujeme sa za neskorú reakciu. Podnet je dnes z časového hľadiska nerelevantný.

MÚ BA - Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania