Nekvalitná rekonštrukcia chodníka - Tomášikova

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený
meno
Nacbo Ynmynona 18. januára 2017

Prosím o reklamáciu chodníku u dodávateľa. Okraj chodníku nie je nijako spevnený, postupne sa drolí, čím sa časom zničí a na foto vidno aj ako sa okraj náhodne kľukatí.
Zároveň prosím o jeho rozšírenie v mieste zastávky. Predtým bol v mieste zastávky širší a aj z fotiek trávnika vidno, že je v tom mieste dosť frekventovaný a chýba tam tá plocha, čo tam bola pred rekonštrukciou.
Ďakujem.

16. marec 2017

Štefan

Nepatrí toto už pod Nové mesto?

Ten chodník takisto ničia aj parkujúce autá zamestnancov klientskeho centra. Už sa im podarilo z obrubníka jeden obrubníkový kameň utrhnúť..
23. máj 2017

Štefan

Úprava okrajov chodníka a rozšírenie chodníka kameňmi za zastávkou. Trochu pochybujem, že by to spravilo mesto alebo mestská časť a ešte takto pekne :).
23. máj 2017

Nacbo Ynmynona

Škoda že táto vizuálne pekná úprava nemá nič spoločné s riešením tohto podnetu.
1. takýto povrch nie je vhodný na chodník, ktorý má byť bezbariérový aj pre vozíčkarov, kočíky, dôchodcov, ľudí s barlami atď.
2. dodávateľ odviedol nekvalitnú prácu - treba reklamovať, kým je to v záruke a žiadať nápravu - nie upravovať to za neho z daní.
20. jún 2017

Nacbo Ynmynona

Chodník je aj po poslednej úprave v nevyhovujúcom stave.
1. takýto povrch nie je vhodný na chodník, ktorý má byť bezbariérový aj pre vozíčkarov, kočíky, dôchodcov, ľudí s barlami atď.
2. dodávateľ odviedol nekvalitnú prácu - treba reklamovať, kým je to v záruke a žiadať nápravu.
23. február 2020

Lukáš Bartošovič

dobry den, stav pretrvava a dovolim si predpokladat, ze aj vytrva...
svojrazna uprava chodnika a prilahleho parkoviska ma zrejme suvis s estetickym citenim nedalekeho obchodu Yeme
da sa dopatrat k statusu "Podvecer - mediteranna zahrada pred YEME plnochutné potraviny na krizovatke Tomasikovej a Roznavskej, zrealizovali sme ju v juni. Svetla supermarketu su privetive, dodavaju glamour juzansko ziarivym, ale aj tlmenym elegantnym farbam stalozelenych drevin" Evergreen Garden @butevergreen
mozno by sa mohla vyjadrit samosprava, dakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania