Zlé parkovanie - Tomášikova oproti Rive side

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
m m 17. januára 2017

Dobry den jedna sa o parkovanie pri plote kuchajdy oproti ride side pri krizovatke vajnorska -tomašikova ul na tomašikovej ul 1,5m nie je dodrzana od plota chodci prechadzaju po zladovatelom chodniku nakolko ste odhrnuli 2m pas pod autami a posolili.Ten co to odhrnal a solil vobec nemyslel nato ze tam sustavne parkuju auta protipravne a tym je velmi staženy prechod chodcom od stanice nove mesto .Zachvilu tade začnu jazdit cyklisti nakolko cez kuchajdu nemozu a teprva bude dochadzat k stretom z chodcami.Je porušovana vzdialenost od plota 1,5m .Dakujem za skore riesenie pripadne zakazat parkovanie na chodniku cca 100m od krizovatky oproti river side pri plote kuchajdy

17. január 2017

Nacbo Ynmynona

Dovolim si doplnit niekolkodnovu foto, pri ktorej ani nemam slov na arogantnych vodicov, ktori nechali asi 40cm volnej sirky chodnika, lebo ten sneh nalavo za volny chodnik neratam. Len neviem ci to tak berie aj policia.
17. január 2017

Lučenič

Polícia to berie tak ako im vyhovuje, čiže aby si ušetrili prácu. V podstate rovnako ako väčšina mestských úradníkov ktorí by to mali riešiť. Predpokladám, že tí parkujú rovnako.
27. január 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Mestská polícia vykonáva pravidelné hliadky, nemôže však zabrániť každému arogantnému správaniu vodičov. V každom prípade, pokiaľ ste svedkom situácie, že vozidlá neparkujú v zmysle predpisov a prekážajú premávke, je potrebné ohlásiť to Mestskej polície na skrátené číslo 159, ktorí pošlú najbližšiu voľnú hliadku na preverenie. Z fotografií nie je možné dodržanie predpisov vyhodnotiť ani následne riešiť ako priestupok.


Oddelenie komunikácie a marketingu
Hlavné mesto SR Bratislava
24. február 2018

m m

Parkovanie vozidiel na nevhodnom miste

Dobrý deň vajnorska-tomašikova ul.pri plote kuchajdy pri oproti budove j@t v dĺžke 100m od križovatky.Tym že sa zúžil chodník na odbočenie k uvedenej budove všetky vozidlá nedodržiavajú 1.5m hranicu.Je tu dosť veľký pohyb chodcov smer ku stanici nové mesto.Taktiež od jari tu prechádza značné množstvo cyklistou a chodcov.Bud tam osadte zábrany alebo dopravnú značku zákaz parkovania 100m od križovatky na chodníku.Volat políciu denno denne nie je riešenie.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania