Nelegálna reklama - Riazanská

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Nacbo Ynmynona 23. januára 2017

Prosím o odstránenie nelegálnej reklamy z trávnika na magistrátnom pozemku pred Riazanskou 38. Ďakujem.

07. február 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

po komunikácii firma prisľúubila odstránenie reklamných vlajok.

Oddelenie komunikácie a marketingu
Hlavné mesto SR Bratislava
13. február 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, vlajky boli odstránené.

Oddelenie komunikácie a marketingu
Hlavné mesto SR Bratislava
15. február 2017

ecilu letavybO

Milý anonymný občan,

ako obyvateľka ulice by som rada ak by ste si overili skutočnosti predtým ako nahlásite svoje podnety, min. v okolí ulice Riazanská. Nie je tajomstvom, že mnohí občania tejto štvrte sa snažia postaviť svoje mesto na nohy a dokonca nie je tajomstvom, že magistrátny pozemok, na ktorom ste označili "nelegálnu reklamu" je jediným zeleným a udržiavaným trávnikom počas celého roka na tejto ulici. Veci na ktoré mesto nestačí a nemá dosah, prípadne dostatočné prostriedky, snažíme sa riešiť svojpomocne. Preto na zastávke Hálkova pribudla lavička, preto bolo ponatierané verejné osvetlenie, osadené smetné koše a z rovnakého dôvodu občan, ktorý podľa Vášho názoru umiestnil "nelegálnu reklamu" 2x denne zalieva trávnik na ktorom je umiestnená, nakupuje naň z vlastných zdrojov kry, zeleň a kvety, kosí a udržiava ho. Samozrejme si vážim Vašu snahu zlepšiť mesto v ktorom žijeme, ale stále si myslím, že miesto nahlasovania "zničenej reklamy v kríkoch na Ružinovskej", alebo "lístia na chodníku na Sabinovskej" ste mohli radšej vziať do ruky hrable a vrece na odpadky, zničenú reklamu zdvihnúť, vyhodniť do najbližšieho odpadkového koša a lístie pozametať. Takto z našich daní len zbytočne financujeme výjazdy magistrátu na 236 overovaní Vašich často jednoducho riešiteľných podnetov.

S pozdravom obyvateľka ulice.
17. február 2017

Matus Cupka

Ako miestny obyvateľ by som vás chcel najskôr pochváliť za proaktívne udržiavanie toho trávnika. Je rozhodne najkrajší na ulici. Umiestnenie biskupských klobúkov vedľa vášho hotela bol potom splnený sen, keďže zopárkrát som sa na tom chodníku musel uhnúť autu, aby mohlo nelegálne prejsť cez priechod pre chodcov späť na cestu.

Zároveň však verím, že to všetko nerobíte ako ospravedlnenie spomínaných vlajočiek. Buďme poctiví, robme niečo navyše, ale nie potom s vlastným zištným úmyslom spojeným s podnikaním.

Posledná vec je potom taká, že by sme nemali nikoho vyzývať, aby si riešil problémy sám. Musí zostať zachované rozdelenie občan - samospráva, lebo sa nám to tu celé rozsype. Ak niekto chce, a rád to spraví, tak nech rieši podnet. Ak nechce, tak to z neho nerobí citovo vydierateľného občana.

No a keď už si píšeme, jedna prosba, mohli by ste ľudí na recepcií inštruovať, aby vašich hostí vyzývali nech neparkujú pred priechodom na Halašovej?

Viackrát sme museli so ženou pozerať poza rôzne SÚVčka pánov či dám, ktoré si vysedávali na terase u vás. Pripravení preparkovať, keby náhodou šli policajti okolo.

Ďakujem za každý pozitívny krok v prospech našej ulice.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania