Parkovanie na chodníku

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

Vyriešený
meno
Vladimir 27. januára 2017

Dobry den, viem, ze je problem s parkovanim, ale toto vozidlo BL209LG tu parkuje uz niekolko mesiacov, ako keby malo vyhradene miesto na chodniku. Ked odide, znova sa tam postavi, aj ked je volne cele parkovisko. Blokuje chodnik a stazuje pristup ku garazam. Podla mna, by sa tam vobec nemalo parkovat, nedodrziava ani 1.5m na chodniku a ani 3m na ceste. Dakujem.

30. január 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet. Parkovanie v rozpore s vyhláškou, rieši mestská polícia. Treba ju kontaktovať hneď ako automobil takto zaparkuje!
Zároveň môžeme požiadať dopravnú komisiu magistrátu o súhlas s osadením vodorovného dopravného značenia č.V12b (súvislá žltá čiara), ktorá zakazuje státie (parkovanie). Predmetná značka by bola umiestnená pozdĺž chodníka. Po odsúhlasení to môžeme zrealizovať až v jarných mesiacoch.

Ing. arch. Pavel Gašparovič
Vedúci oddelenia územného rozvoja a životného prostredia
30. január 2017

Žofia

Pán Gašparovič, za takúto odpoveď Vám patrí vďaka a obdiv. Informovali ste nielen o tom, kto vie podnet ihneď vyriešiť, ale ste navrhli aj riešenie do budúcna a informovali o možnom časovom slede. Takto si ako občan predstavujem odpoveď samosprávy na podnety.
24. marec 2017

Vladimir

Dobry den, jar prisla, na druhej strane domu su namalovane nove zlte ciary a na toto miesto asi zabudli. Bude sa to realizovat?
Dakujem.
08. apríl 2017

Vladimir

Dobry den,
prosim, bude sa realizovat dopravné značenie č.V12b (žltá čiara) ?
Niekedy je problem prejst.
Dakujem.
05. september 2017

Vladimir

Takto sa riesia problemy, rano sme uz nepresli :(
12. október 2018

Vladimir

Dobry den,
skoro po dvoch rokoch mame novucicku zltu ciaru, zatial funguje ;)
Podnet vyrieseny.
Dakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania