Chýbajúca značka na rohu I. Karvaša a Mýtnej

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Peter Oravec 30. januára 2017

Na rohu I. Karvaša a Mýtnej priamo pred NBS ešte v decembri 2016 pri dopravnej nehode auto zlomilo a zničilo minimálne jednu dopravnú značku daj prednosť v jazde. Značka tam pár dní ležala na chodníku, potom na tráve a potom zmizla definitívne a bez náhrady. Už minimálne mesiac je tam po značke iba diera v asfalte. Prosím o doplnenie značky. Mimochodom, celkom by ma zaujímalo, ako to (ne)funguje v tomto meste s doplnením, resp. opravou značiek zničených pri dopravných nehodách. To ani dopravní policajti vyšetrujúci nehodu nezahlásia na nejaký dopravná dispečing, že tam a tam bola zničená dopravná značka, opravte to? To tu už naozaj nikto akože nič negarantuje? :-) To aj obyčajné doplnenie/opravu zničeného zvislého dopravného značenia je nutné žiadať cez túto lampáreň?

31. január 2017

Peter Oravec

Prosba na administrátora OPS:
Prosím Vás, nedala by sa doplniť funkcia, pri ktorej by sa mi po prihlásení a po vybratí určitého statusu podnetov zobrazovali iba podnety s týmto statusom, teda napríklad iba "moje" neriešené podnety, iba vyriešené podnety, a pod.? Prípadne, ak taká funkcia už teraz existuje, môžete mi s tým poradiť? Ďakujem.
31. január 2017

Michal

Ja by som zasa poprosil admina, či by sa nedalo nastaviť usporiadanie podnetov podľa počtu komentárov alebo súčtu kladných hlasov. Tým by sa čiastočne dalo predísť tomu, aby sa dôležitejšie neriešené podnety strácali medzi ostatnými ako ihla v kope sena. Ďakujem.
01. február 2017

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

obe požiadavky zaradíme do plánovaných zmien. Ich realizácia však bude závisieť od získania finančných prostriedkov.

S pozdravom

Martin Kollárik
[email protected]
23. február 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

pozemok je vo vlastníctve Hlavného mesta SR Bratislavy a správcom
komunikácie je tiež hl. mesto. Odporúčame postúpiť podnet na Magistrát.


Oddelenie komunikácie NBS
31. júl 2017

Peter Oravec

Bez zmeny. Značka asi nikomu nechýba.
29. január 2018

Martin U

Značka bola znovu osadená.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania