Zľadovatelá medzinárodná cyklotrasa

Zodpovednosť za riešenie: STaRZ

Uzavretý

Zivotu nebezpecny zladovately chodnik - cervena medzinarodna turisticka znacka. Totalna ignoracia udrzby. Nezchodny. Nezjazdna medzinarodna cyklotrasa. Ziadam vycistit a zabezpecit zchodnost.

03. február 2017

Peter

Ignác: súhlasím síce, že chodníky a cyklotrasy majú byť vyčistené, ale v tomto prípade som osobne rád za súčasný stav - totiž na tom snehu sa dá aspoň (ako-tak) bezpečne ísť (v zime na bike-u nejazdím). Skúste si prejsť cyklotrasu na druhej strane (RiverPark a okolie), kde síce prebehla údržba, ale v zmysle "nasolíme a necháme tak" a teda všetko to krásne zamrzlo na absolútne neschodný chodník - hardcore aj pre peších, nieto ešte cyklistov...
Ak samospráva nevie čistiť chodníky poriadne, tak nech ich radšej nechá pokryté snehom.
04. február 2017

Jaro

Keď nevieš jazdiť v zime na bicykli, tak seď doma!!! Ešte na také hovadiny bude mesto vyhadzovať peniaze.
16. február 2017

Ignác gwsssc

"Zodpovednosť za riešenie: STaRZ" - cele zle. Podla medializovanych informacii STARZ nespravuje ziadne cyklotrasy v zime. Na svedomi to ma priamo Magistrat alebo konkretna MC -> v tomto pripade KV.

"„Mestská organizácia STaRZ zabezpečuje údržbu cyklotrás v obmedzenom režime, a to, ako sme zistili, je mimo zimného obdobia, od marca do novembra,“ informoval magistrát, ktorý už hľadá spoločné riešenie so STaRZ.

„Mesto sa však rozhodlo, že v snahe zabezpečiť zimnú údržbu cyklotrás využije kapacity pracovníkov, ktorí sa starajú o bežnú zimnú údržbu ciest, chodníkov, priechodov pre chodcov a ďalších komunikácii a v prípade voľných kapacít budú dočisťovať aj cyklotrasy, ktoré sú v správe STaRZ."

http://spravy.pravda.sk/regiony/clanok/418703-magistrat-zanedbava-zimnu-udrzbu-tvrdi-cyklokoalicia/
http://cyklokoalicia.sk/2017/01/zimna-udrzba-cyklotras-januar-2017/
http://www.bratislavskenoviny.sk/najnovsie-spravy-z-bratislavy/doprava/cyklokoalicia-magistrat-zanedbava-povinnosti-pri-zimnej-udrzbe.html?page_id=342752
15. júl 2019

Anonymný užívateľ

Zima 2017 davno skoncila, medzitym sa zmenilo aj vedenie mesta.
Navrhujem podnet uzavriet.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania