Zľadovatená medzinarodná cyklotrasa v Karlovej Vsi

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý

Cela medzinarodna cyklotrasa v Karlovej Vsi je hrubo zaladnena a nezjazdna. Je to zaroven chodnik, park, nabrezie - chodnik je neschodny a hrozi vazne nebezpecenstvo zranenia. Usek je vyznamna pesia a cyklisticka spojnica centra s Karlovou Vsou a dalej k cyklomostu a do Rakuska. Ziadam okamzite zabezpecit schodnost a zjazdnost.

16. február 2017

Ignác gwsssc

"Zodpovednosť za riešenie: STaRZ" - cele zle. Podla medializovanych informacii STARZ nespravuje ziadne cyklotrasy v zime. Na svedomi to ma priamo Magistrat alebo konkretna MC -> v tomto pripade KV.

"„Mestská organizácia STaRZ zabezpečuje údržbu cyklotrás v obmedzenom režime, a to, ako sme zistili, je mimo zimného obdobia, od marca do novembra,“ informoval magistrát, ktorý už hľadá spoločné riešenie so STaRZ.

„Mesto sa však rozhodlo, že v snahe zabezpečiť zimnú údržbu cyklotrás využije kapacity pracovníkov, ktorí sa starajú o bežnú zimnú údržbu ciest, chodníkov, priechodov pre chodcov a ďalších komunikácii a v prípade voľných kapacít budú dočisťovať aj cyklotrasy, ktoré sú v správe STaRZ."

http://spravy.pravda.sk/regiony/clanok/418703-magistrat-zanedbava-zimnu-udrzbu-tvrdi-cyklokoalicia/
http://cyklokoalicia.sk/2017/01/zimna-udrzba-cyklotras-januar-2017/
http://www.bratislavskenoviny.sk/najnovsie-spravy-z-bratislavy/doprava/cyklokoalicia-magistrat-zanedbava-povinnosti-pri-zimnej-udrzbe.html?page_id=342752

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania