Dvojkrížna-Zberný dvor-neporiadok-nedeľná chuťovka

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Podunajské Biskupice

Uzavretý
meno
Ivan Magál 06. februára 2017

Pekne sa to zbiera pred zbernym dvorom v PB. Nahodou som asi 15 minut predtym isiel aj okolo zberneho dvora vo Vrakuni a tam uplny poriadok....divne.
Navrhujem premiestnit ZD do arealu MiU na Ziackej, miesta je tam dost a navyse aj kamerovy system.

08. február 2017

Stefan

lepšie ako na skládke. Ale rozum sa zastavuje.....
08. február 2017

Stefan

**čiernej skládke
08. február 2017

Stefan

**čiernej skládke
10. február 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Pre tvorbu skládok pred zberným dvorom, referát životného prostredia, odpadového a cestného hospodárstva tunajšieho miestneho úradu rieši premiestnenie zberného dvora do inej lokality. Areál miestneho úradu na Žiackej ulici nie je vhodný pre zriadenie zberného dvora, o. i. aj pre nedostatočnú plochu, vysokotlakové plynové potrubie, kontrolný vrt spoločnosti Slovnaft, a pod.

Mgr. Monika Kovácsová
ref. ŽP,OaCH
MiÚ Podunajské Biskupice
10. marec 2017

Tomasko

Tento bordel sa tu kopi kazdu noc. Vecer tam zastavuju dodavky a vyhadzuju aj velkorozmerne veci. Rano tam zase zastavuju auta cezpolnych (podla SPZ) a vyhadzuju tam odpad cestou do BA. Zaciatkom roka sa tam nakopil bordel , ktory zapratal cely velkokapacitny kontajner. Tiez si myslim , ze by sa tam mohol instalovat kamerovy system.
05. apríl 2017

Peter

Čo robia mestský a štátny policajti v Podunajských Biskupiciach? Prečo nestriehnu veď to je proti zákonu takto zahadzovať odpad? Stačí preventívne sa tam ukazovať, resp. kamerovať priestor pred zberným dvorom. Kamery a systém nahrávania stoji do 1000€. Na pokutách to máte za 2 týždne napäť!!!!!

Preboha co robia miestny poslanci, že to už neschvália na zasadnutí? Čo vlastne potom riešia?
12. január 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Predovšetkým sa ospravedlňujeme za reakciu, ktorá prichádza až po niekoľkých rokoch. Po nástupe nového vedenia mestskej časti v roku 2022 sme z minulých období zdedili túto agendu, žiaľ v takomto stave a postupne sa snažíme všetky otvorené podnety (napriek svojej v mnohých prípadoch už neaktuálnosti) uzavrieť. Ďakujeme za pochopenie a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu pri riešení podnetov - v reálnom čase.

V súčasnosti uvedený zberný dvor nie je v prevádzke a problém nepretrváva.

S pozdravom

Oddelenie životného prostredia, odpadového a cestného hospodárstva

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania