Injekčné striekačky v zeleni

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Vajnory

Vyriešený
meno
Monika Volekova 07. februára 2017

7.2. Som nasla v zeleni ns pozemku neznanych vlastnikov niekolko striekaciek. Pripad som nahlasila statnej policii v Raci. Je to po lavej strane od chodnika na pozemku neznamych vladtnikov, blizsie ku cesticke ku ulici Na Pantoch.

07. február 2017

Monika Volekova

Dobry vecer, dakujem velmi pekne za link, precitala som, uvidim ako sa z veci postavi miestny urad. Zavesim nieco uzitocne na FB stranku Nasa Rybnicna.
08. február 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet.
Podľa Vami naznačenej lokalizácie sa zdá, že miesto je už za hranicou Rače a patrí do katastrálneho územia Vajnory. Budeme informovať našich kolegov vo Vajnoroch.

Každopádne Vás žiadame, aby ste so striekačkami nemanipulovali.

Ďakujeme

Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača
24. február 2017

Odpoveď samosprávy

Vážená pani Voleková,
ďakujeme za podnet ktorý ste nám poslali. Naši okrskári boli na označenom mieste a informovali o náleze príslušníkov polície, ktorým sledovanie možnej trestnej činnosti prináleží.
Na základe nášho telefonického rozhovoru sme zistili že v podnet už nie je aktuálny lebo v lokalite sa už injekčné striekačky nenachádzajú. Lokalitu budú monitorovať okrskári.
S úctou




Mgr. Igor Kňazovický
Sekretariát
Mestskej časti Bratislava-Vajnory
27. február 2017

Odpoveď samosprávy

V danej lokalite sa znova objavila injekčná striekačka. Informovali sme o tom príslušné orgány. Priestor bude pod zvýšeným dohľadom.

Mgr. Igor Kňazovický
Sekretariát
Mestskej časti Bratislava-Vajnory

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania