Kontajnery na separovaný odpad

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Vyriešený
meno
Andrea 16. apríla 2013

Dobrý deň, prosím chcela by som sa spýtať, naša spoločnosť sídli na Hattalovej ulici v BA Nové Mesto a máme tu kontajnery. Jeden na separovaný odpad (papier) a dva plechové, teda do ktorých sa hádže všetko dohromady. Máme audítorskú požiadavku, aby sme separovali aj sklo, papier, plasty a podobne, teda chceli by sme tu mať kontajnery na separovaný odpad. Prosím viete mi poradiť, na koho by som sa mohla obrátiť? Nie som si istá, či tieto kontajnery patria konkrétne nám, lebo je tu ešte jedna firma, takisto tu bývajú ľudia na opačnej strane hattalovej ulice, ale potrebovala by som tento problém vyriešiť.

Ďakujem veľmi pekne za pomoc.

17. apríl 2013

Marek Tettinger

Pekný deň,
ďakujeme za podnet. O kontajnery na separovaný odpad musí požiadať firma (predmetná spoločnosť, v ktorej pani pracuje) na OLO, a.s., pričom ako firma (teda podnikatelia) za triedený zber budú platiť.
Telefonický kontakt na zákaznícke centrum: 50 110 110 -3.
Emailový kontakt: [email protected].
OLO, a.s. bude vedieť podať aj informáciu, komu kontajnery, ktoré tu už sú umiestnené, prislúchajú.
S pozdravom

Marek Tettinger
hovorca BANM
17. apríl 2013

Odpoveď samosprávy

Pekný deň,

ďakujeme za podnet. O kontajnery na separovaný odpad musí požiadať firma (predmetná spoločnosť, v ktorej pani pracuje) na OLO, a.s., pričom ako firma (teda podnikatelia) za triedený zber budú platiť. Telefonický kontakt na zákaznícke centrum: 50 110 110 -3.
Emailový kontakt: [email protected]. OLO, a.s. bude vedieť podať aj informáciu, komu kontajnery, ktoré tu už sú umiestnené, prislúchajú.

S pozdravom

Marek Tettinger
hovorca BANM

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania