Semafor neúmerne zdržujúci MHD na Šustekovej ulici

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
František 11. februára 2017

Semafory na križovatke Šustekova-Bosákova sú koordinované so semaformi v susednej križovatke Šustekova-Mamateyova takým nevhodným spôsobom, že každý jeden autobus liniek 84 a 99 je pri jazde z Ovsišťa smerom k električke na Farského výrazne zdržaný, obvykle až cca 60 sekúnd. Podľa môjho názoru by sa tento problém mal odstrániť aj preto, aby boli ľudia viac motivovaní použiť pri ceste do centra električku z Farského.

Navrhujem vhodným spôsobom pozmeniť signálny plán uvedených dvoch koordinovaných križovatiek. Taktiež by som požiadal o zváženie ďaľšieho skrátenia prevádzkovej doby semaforov, a zmeny hlavnej cesty v križovatke Šustekova-Bosákova z priameho smeru na ťah Bosákova (od Dolnozemskej) - Šustekova (od Mamateyovej). Ďakujem.

01. marec 2017

Martina Gancarova

Úplne súhlasím, keď autobus toľko stojí na križovatkách, že rovnako rýchlo dojdem k električke peši, tak je asi niečo nastavené zle. Ináč aj križovatka na Farského by mohla fungovať lepšie.
30. august 2017

Peter

Viete preco je to tak?Lebo sa vsetci idu pokakat z preferencie jednej blbej elektricky ktora ma v PE az 3 zastavky.
05. január 2018

František

Problém bol vyriešený úpravou signálneho plánu. Trvalo to len niečo vyše 12 rokov, odkedy tu dňa 5.9.2005 prestali premávať linky č. 85 a 95 (pre ktoré boli semafory pôvodne prispôsobené). Ďakujeme!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania