Nová križovatka pri Bille na Námestí Hraničiarov

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený
meno
Kaja 20. februára 2017
https://uloz.to/!3PdIthg2cL7f/mov-0427-mp4

Chcela by som nahlasit, ze tato nova krizovatka pri Bille je zle nastavena, tvoria sa tam dlhe rady aut a ludia (vodici aj chodci) cakaju aj na miestach, kde by vobec nemuseli (pri odbacani do prava v smere od dostihovej drahy k policajtom)auta s autobusmi si pri tom este aj vzajomne zavadzaju. A specialne chcem upozornit na neadekvatny cas ZELENEJ pre chodcov cez hlavnu cestu, pripajam aj link na video, kde mozte vidiet, ze ja ako mlady clovek bez akejkolvek zataze nestihnem prejst tychto 5 pruhov a to je v okoli vela mamiciek s detmi a kocikmi a rovnako aj vela starych ludi, ktori nemaju ziadnu sancu to stihnut a musia sa spoliehat na zhovievavost vodicov. Nechcem tym povedat, ze to treba dimenzovat na starych ludi, ale 7 sekund, trvania zelenej je proste prilis malo pre hocikoho.

28. február 2017

Stefan

Tato krizovatka nie je zle nastavena ale hlavne uplne zbytocna. Vznikaju tu kolizne situacie auta vs autobusy, dlhe kolony a este viac sa zvacsuje interval liniek mhd. Sam som bol svedkom ako na tejto krizovatke zrazili starsej pani psika. Cela tato krizovatka je tu len kvoli Bille...
12. apríl 2017

Lubica

Toto je asi najhorsia krizovatka v Petrzalke. Uz sa nerobia kolony len na mostoch, ale aj v strede Petrzalky, strach a hroza, vdaka Billa.
22. október 2019

Laco

Interval pre chodcov je prilis kratky. Chodim velmi rychlk a nikdy neprejdem na celu zelenu....starsiemu cloveku to moze trvat aj o 10sek dlhsie s to uz moze naskocit zelena pre vozidla.
19. apríl 2022

Tomas

Všeobecná funkcia semafóru: keď naskočí červená, máte prestať vstupovať na vozovku, nie byť z vozovky preč, alebo zastaviť na nej.
07. máj 2022

Martin Uváček

Križovatka je normálne prejazdná, za tie roky si už vodiči aj chodci zvykli. Akurát magistrát by sa mohol konečne vyjadriť aby sa mohol tento podnet uzavrieť.

POdnet in treba opätovne preposlať.
23. november 2022

Martin Uváček

Podnet stále bez reakcie magistrátu.
26. november 2022

Odkaz pre starostu

Podnet bol opätovne preposlaný na Hlavné mesto SR Bratislava.

Michal Haman
Administrátor pre Petržalku
07. marec 2023

Martin Uváček

Stále nič, bez reakcie. Neriešené
13. marec 2023

Martin Uváček

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania