GOGOLOVA UL. - 10 ROCNA IGNORACIA PRIESTUPKOV M.POLICIE


V riešení
meno
Peter Balaz 23. februára 2017

GOGOLOVA UL. - denne 10-20 priestupkov na ZAKAZ VJAZDU VOZIDIEL NAD 3,5T.

Susedia tu denne volaju metsku policiu, ktora IGNORUJE tieto podnety. Denne sa na Gogolovej ul. objavi 10 kamionov a 10 autobusov, ktore tu maju zakaz vjazdu na 2 tabuliach. Potom tu KAMIONY DENNE CUVAJU a ohrozuju bezpecnost vsetkych naokolo. Autobusy tu dokonca parkuju na chodniku.

Na konci ulice stoju 20aut, ktore nenechavaju 6m siroky prejazd a blokuju celkovu premavku. MESTSKA POLICIA + STAROSTA TO IGNORUJU UZ 10 ROKOV. Pred volbami to pripomenieme na billboardoch a soc. sietach, ked sa s tym nic neurobi.

11. máj 2017

Peter K.

Bežne tu parkujú nákladné autá a autobusy, naozaj by sa to malo riešiť.
02. jún 2017

Peter Balaz

dnes ma skoro presiel autobus mhd. a kvoli comu? neprejazdnost ulice s porusenim vyhlasky o vjazde aut nad 3,5t ktore denne porusuju predpisy.
14. august 2017

Slavomíra Hargasova

hlavne sme uz pisali podnety na zrkadlo na rohu ulice, bolo nam povedane, ze nie je potrebne. Chapem, ze autobus MHD tam musi chodit (sme stastni, ze sem vobec nejaky chodi), ale s tym parkovanim je problem aj na Udernickej ulici. Pokial sme pisali podnety k tomu, na druhy den tam prisli davat "papuce" a pokuty, ale potom sa to vratilo do starych kolaji. Vodici kurierskej sluzby, ktora sidli v nedalekom areali jazdia priam zavratnou rychlostou, ohrozuju ostatnych, hlavne chodcov. Tieto autobudy tam parkuju vo dvore, na ulici nebyvaju uplne denne a ani ich nie je 10, naratala som tak max. 3, ale ano, zavadzaju obcas.
14. august 2017

Slavomíra Hargasova

este by ma skor zaujimalo, kedy na niekoho padne ten betonovy mur, co tam mate vyfoteny vlavo dole, ktory je na rohu Udernickej a Gogolovej ulice, bojim sa tade chodit s kocikom...
29. júl 2020

Peter Kovacic

mesto je strasne neschopne. prosim tento portal nech to mestskej casti poslu OPAKOVANE. Dakujem.
30. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Príslušníci MsP popri plnení ďalších služobných úloh zamerajú svoju činnosť aj na riešenie parkovania vozidiel na Gogoľovej ulici ulici v Bratislave.
V prípade, že občania majú podozrenie z páchania protiprávneho činu, môžu kontaktovať MsP na skrátenom telefónnom čísle 159. Na miesto oznamu bude vyslaná hliadka MsP, ktorá preverí oznámenie zo spáchania priestupku a v prípade jeho potvrdenia ho neodkladne vyrieši v zmysle platných právnych predpisov. Ak sa príslušníci MsP dozvedia o priestupku prostredníctvom webovej stránky, spravidla už uplynie veľký časový úsek a vodiči z miesta odídu, takže priestupok už nemôžu riešiť.
Ďakujeme za podnet.

Bc. Marcela Sabinová

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania