Vrak na parkovisku medzi Furdekovou c.2 a c.8

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 24. februára 2017

Dobry den, chcel by som poziadat o odstranenie vraku ktory obtazuje obyvatelov Furdekovej ulice viac ako 4 roky. Auto bolo povodne zaparkovane z druhej strany parkoviska pred vchodom c.8 na Furdekovej ulici. Auto je nepojazdne, podvozok je kompletne skorodovany a vyfuk odpadnuty a podla prilozenych stitkov z STK/EK je vidiet ze posledna kontrola technickeho stavu prebehla v 5/2008. Zaroven by som sa chcel informovat ci je potrebne kazdy vrak v okoli explicitne nahlasovat alebo je potrebne zakupit okuliare zodpovednym. Odporucam prejst sa mestskej policii v okoli (staci radius do 500m) a urcite najdu dalsich 10 vrakov kvoli ktorym slusni ludia nevedia zaparkovat na dostupnych parkovacich plochach. Dakujem

28. február 2017

Ľubica Slánská

Odparkovaný vrak Furdekova 2

odstavene vozidlo uz takmer rok, zabera parkovacie miesto
17. marec 2017

Odpoveď samosprávy

Požiadali sme príslušný dopravný inšpektorát o vylustrovanie vlastníka. Na základe zistených údajov bol vlastník listom vyzvaný na odstránenie vozidla z verejného priestranstva s uloženou zákonnou lehotou, ktorá mu začne plynúť po doručení výzvy. Ak vozidlo napriek tomu neodstráni, nechá vozidlo odstrániť mestská časť Bratislava-Petržalka.

mestská časť BA-Petržalka
12. september 2017

Anonymný užívateľ

Dobry den mila samosprava, preslo uz pol roka od nahlasenia podnetu a bol by som velmi rad ak by ste verejnost informovali, v akom stadiu riesenia sa vyssie uvedeny podnet nachadza. Vrak je stale na mieste a kedze ste nam zrusili parkovacie miesta aj na miestach kde nebolo treba zavedenim obytnej zony. Kazdy den vnimam ako su udelovane pokuty za parkovanie, avsak na miestach ako vjazd a vyjazd z parkoviska v ktorych prekazaju auta niesu nepokutovane. Dakujem a prajem Vam krasny a nicim neruseny den!
29. november 2017

Odpoveď samosprávy

Vozidlo bolo odstránené mestskou časťou BA - Petržalka.

MČ Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania