Výtlky na cyklotrase

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Roman Salkovic 26. februára 2017

Dobry den,

prosim Vas o opravu vytlkov na Devinskej ceste v useku v okoli kvetinarstva Zreuz v oboch smeroch. Na tomto useku je pocas vacsiny roka povolena rychlost 70km/h a pri predbiehani cyklistu vznika velke riziko zrazky s cyklistom, ktory obieha mnozstvo vytlkov na uvedenom useku. Dorazne Vas ziadam, aby ste proaktivne predchadzali nestastnym nehodam, aka sa stala napriklad na ulici Karpatska v tuneli smer Koliba.

Vytlky na tejto medzinarodnej cyklotrase vznikli v davnejsej dobe, o com svedcia aj zabery z Google Streetview z juna 2014. Tato medzinarodna cyklotrasa je intenzivne vyuzivana, najma pocas letnych vikendov. Stav tejto cyklotrasy je zial aj nelichotivym dokazom, aku prioritu ma cyklodoprava v hlavnom meste.

26. február 2017

Roman Salkovic

Pridavam upresnenie, ze ide o usek od spominaneho kvetinarstva priblizne po zastavku "Kadlecik".

Ak uz dojde k oprave komunikacie (v co pevne dufam), verim, ze nedojde k rychlemu zalepeniu diery nahadzanim noveho asfaltu, ale poctivou opravou vyrezanim tohto useku a naslednou opravou, aby sme o rok my cyklisti nemuseli riesit rovnaky problem a citili sa aspon trochu ako v civilizovanej krajine.
03. apríl 2017

Roman Mazáč

Dnes som mal tú možnosť pocítiť tento výtlky na vlastnej koži a zdá sa mi že sa ešte zväčšili od zimy. Je to katastrofa že sa to už ťahá viac rokov a nevedia tie výtlky spraviť.
10. apríl 2017

Roman Salkovic

Dnes rano som prechadzal usekom a mozem potvrdit, ze diery boli na celom useku zaplatane. Prosim preto o uzavretie problemu. Aj ked neviem ci mam plakat alebo sa tesit, kedze podla sposobu, akym boli vytlky opravene, garantuju nove diery v priebehu par mesiacov. Do dier bol totiz len nahadzany novy asfalt. Zajtra uploadnem neake fotky, ale cesta na viacerych usekoch vyzera ako z neakej zaostalej krajiny, a nie ako dolezita cesta v hlavnom meste krajiny, ktora je clenom EU a OECD.
10. apríl 2017

Roman Salkovic

Vysledok "opravy" Devinskej cesty. Toto je hanba pre hlavne mesto SR. Tymto rychlo zalepenym vytlkom davam tak 3 mesiace kym sa objavia nove a vacsie. Preco sa taketo opravy nerobia poriadne nech je na niekolko rokov pokoj? Cyklisti by sa nemuseli bat o svoje zdravie a vodici zase znicenych podvozkov na svojich autach. Asi je dolezitejsie aby firma ktora za tuto "fuserinu" zodpoveda mala zabezpecene pravidelne a caste zakazky...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania