Aktualizovať podnet
Priechod pre chodcov na Šaldovej

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Priechod pre chodcov na Šaldovej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Vajnory

Vyriešený

Dobrý deň, bolo by vhodné doplniť prechod pre chodcov pri vyústení chodníka spoza štátnej školy na Šaldovu. Prechádza tu veľa detí smerom z/do školy/škôlky.

28. február 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet.
Postupujeme ho na riešenie príslušnému odbornému referátu úradu a o výsledku Vás budeme informovať.
Vzhľadom na to, že riešenie tohto podnetu vyžaduje komunikáciu s orgánmi štátnej správy, prosíme o pochopenie a trpezlivosť.


Mgr. Igor Kňazovický
Sekretariát
Mestskej časti Bratislava-Vajnory
16. marec 2017

Odpoveď samosprávy


Dobrý deň p. Branislav Nopp,
vašim podnetom sa zaoberala stavebná komisia. Zverejňujeme zápis k tomuto podnetu:

Výpis zo záznamu zo zasadnutia Komisie výstavby, územného plánovania, životného prostredia a dopravy dňa 8.3.2017 o 16.00

1. Prechod pre chodcov – Šaldova – podnet na vyhotovenie
- Šaldova je zjazdný chodník, priechod pre chodcov sa dá z tohto pohľadu namaľovať, ale kúsok cca 20 m odtiaľ je už priechod pre chodcov vyznačený, komisia vzhľadom na malú intenzitu chodcov okolo objektu Šaldová neodporúča priechod vyznačiť. - všetci za

Pekny den,


Ing. arch. Ingrid Krumpolcová
Oddelenie stavebné, ÚP, ŽP a dopravy
Mestská časť Bratislava – Vajnory
16. marec 2017

Branislav Nopp

Nepotešili ste ma. Ak sa to dá, tak s tou intenzitou chodcov ako dôvod sa nestotožňujem. Robil tam niekto merania? Skôr mi to príde, že tu nie je vôľa a chodci sú vám ľahostajní. Mrhanie peniazmi bolo pri navrhnutí a vyhotovení priechodu z Čierneho chodníka smerom k zel.stanici. A ten priechod kúsok odtiaľ má trochu iné smerovanie a ak by si to naozaj niekto odsledoval, tak by ste toto netvrdili.
20. marec 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň p. Branislav Nopp,
Každý prechod prechod pre chodcov musí byť navrhnutý podľa vyhlášky a technických noriem. Prechod na Čiernom chodníku a stanici projektovali odborníci podľa predpisov. Jeho umiestnenie, koľko ma byt od oblúku a aké sú možnosti smerovania schvaľovali dopravní policajti a nakoniec bol prerokovaní a potvrdený stavebnou komisiou. Preto považujeme tvrdenie, že tu nie je vôľa a chodci sú nám ľahostajní, za neodôvodnené.

Mgr. Igor Kňazovický
Sekretariát
Mestskej časti Bratislava-Vajnory
20. marec 2017

Branislav Nopp

Ano, vsimol som si zopar novych priechodov, co vnimam velmi pozitivne. Ohladom priechodu na Ciernom chodniku si staci precitat nazor aj inych ludi, nielen mna https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/34616/priechod-pre-chodcov
Neodpovedali ste mi vsak na merania poctu chodcov, ktori tadial prechadzaju. Su to dva odlisne smery s odlisnymi cielovymi stanicami pre tychto ludi, naviac tadeto prechadzaju deti z/do skoly/skolky. Preto prave v tomto konkretnom pripade vidim opacny pristup v neprospech najohrozenejsie skupiny cestnej premavky.
05. apríl 2017

Branislav Nopp

Cize je to uz zmietnute zo stola?? Bez adekvatnych podkladov merania poctu chodcov a ich smerovani? Ak sa mi neozvete, budem nuteny eskalovat na p. starostu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania