Breza v pneumatike

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Stefan 28. februára 2017

Dobrý deň, prosím o uvolnenie krásnej brezy z pazúrov pneumatiky na zadunajskej ceste. Ide o vchod pred tenisovými kurtami. Tiež poprosím odpratať aj ostatné pneumatik, nakolko ich ciel sa vyhol účinku. ďakujem

28. február 2017

Stefan

To je take tazke pan zadavatel podnetu zobrat nozik, rozrezat pneumatiku a vyhodit ju? Otazka 8minut...
01. marec 2017

Stefan

Vy ste iny srandista. Vidim že ste pneumatiku nerezali. Nožíkom by se to rezali rok a nie vašich 8 min :D Pneumatika v sebe obsahuje železné droty. Ak mi tam prinesiete centrálu tak ja karbosku mám, môžem ju rozrezať. Budúci utorok to spravím ak mi tam tu centrálu donesiete :). Resp skúste si to nožíkom zarezať do hocijakej pneumatiky :D
01. marec 2017

TLJ

Nechajte pneumatiku pneumatikou,alebo všetko zlé,je na niečo dobré - aspoň ten pekný strom neniči psí moč,ako je to dnes(bohužiaľ) bežné.
01. marec 2017

Stefan

Ak sa pneumatika zareže do kôry tak stromu tak vyschne,Do stromu prúdi život prave cez kôru. Ak sa tok živín preruší, strom vyschne Zarezaný už je dosť. A pí moč na takýto strom nemá vplyv. To lem tuje a drobne ihličnany sú na to veľmi háklivé.
02. marec 2017

Vlado Bukovsky

Chcel by som osobne poznať toho aktívneho občana, ktorý tam tu pneumatiku dal keď sadil tu brezu a ci mal aj povolenie na vysadenie tej brezy. Dal by som tu pneumatiku odstrániť tomu aktívnemu občanovi čo ju tam dal.
13. marec 2017

Odpoveď samosprávy

Riešenie podnetu zabezpečia pracovníci Miestneho podniku verejnoprospešných služieb Petržalka.

mestská časť BA-Petržalka
03. september 2017

Stefan

Podnet vyrieseny. Dnes sa mi podarilo ist okolo a breza zije a nie je v pneumatike.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania