Zastávka MHD Drobného

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Tibor Čerňanský 03. marca 2017

Dobrý deň,
Na mieste kde zastavujú vozidlá MHD je hlboký výtlk, takže autobusy niekedy zastavia aj meter od chodníka a cestujúci musia prekročiť túto vzdialenosť alebo skočia do výtlku. Videl som že hlavne u starších občanov je to problém. Keď autobus ide až ku chodníku, zase hrozí jeho poškodenie.
Prosím o oslovenie kompetentných inštitúcií v tejto veci.
Ďakujem.

S pozdravom,
Tibor Čerňanský

14. marec 2017

Juraj Variny

Je to ten istý chodník: https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/22461/rozbombardovany-chodnik-na-ulici-saratovska a nikto s tým nič nerobí už minimálne 10 rokov (toľko tam bývam).
14. marec 2017

Juraj Variny

Ďalší podobný podnet iba pár metrov odtiaľ: https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/26180/zly-stav-chodnikov-odpadky-na-saratovskej . Celá Saratovská medzi križovatkami Alexyho a Drobného je v dezolátnom stave pričom by mala byť prioritou vzhľadom na vysoký pohyb chodcov! Jediná čo sa opravilo bola vozovka ktorá bola v lepšom stave ako chodníky...
11. apríl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

zastávka Drobného medzitým prešla rekonštrukciou. Podnet považujeme za vyriešený a ospravedlňujeme sa za to že Vám nikto neodpísal. Snažíme sa aby sa to v budúcnosti nezopakovalo.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto Slovenskej republiky

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania