Výtlky na ceste

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

V riešení
meno
Obcan_z_BA 08. marca 2017

Dobry den,

Cely usek Dubravcickej ulice je doslova posiaty vytlkmi urcite aj vdaka nakladnym autam developera BENCONT DEVELOPMENT a.s. ktory staval komplex TuJeToIn a nechal to v takom zufalom stave.
1.otazka: Planuje sa oprava tohto useku este tento rok?
2.otazka: Ak ano, neplanuje sa natiahnutie celej novej vozovky miesto "popularneho" ale neucinneho platania?
3.otazka: Neplanuje sa do buducna napojenie na blizku D2, pretoze dopravna situacia v Dubravke je uz teraz zla a vystavbou novych bytovych komplexov v okoli sa to este viac zhorsi
Dakujem.

20. marec 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Vaše podnety.
1. Momentálne sa opravujú výtlky na tejto komunikácii
2. V najbližšom období mestská časť neuvažuje s novým asfaltom v celom šírkovom profile komunikácie a to najmä z dôvodu neukončenej zástavby v zázemí tejto komunikácie.
3. V budúcnosti sa uvažuje napojenie na diaľnicu D2 predĺžením Saratovskej na komunikáciu č. 505, ktorá sa pripája na diaľnicu pri OC Bory. ÚPN hlm SR Bratislavy uvažuje aj s prepojením Dúbravčickej ulice popod diaľnicu D2 na Hodonínsku ulicu v MČ Bratislava-Lamač, ktorá sa pripája na D2 v križovatke pri OC Bory. Priame pripojenie Dúbravčickej ulice na D2 bolo Národnou diaľničnou spoločnosťou zatiaľ zamietnuté z dôvodu blízkosti diaľničnej križovatky pri OC Bory.

Ing. arch. Pavel Gašparovič
Vedúci oddelenia územného rozvoja a životného prostredia
26. apríl 2017

Odpoveď samosprávy

Priebežne opravujeme ďalšie výtlky, opäť sme najhoršie opravili. Ostatné otázky zodpovedal pán Ing. arch. Gašparovič.

Rastislav Bagar, prednosta MÚ
25. máj 2018

Obcan_z_BA

Dobry den, uz je to viac ako rok a spominany usek je este horsi ako pred rokom. Pokial viem, tak sa tam uz nestavia, tak co brani v polozeni noveho asfaltu? Je to pre rozostavany komplex Mama Papa? Je velmi zaujimave ze nizsie smerom k OC Dubrawa sa stavia a tam sa stihla spravit nelogicky nova cesta, ktoru devastuju stavebne mechanizmy z nedalekej stavby.
06. júl 2018

Obcan_z_BA

Vyjadrí sa niekto k tomuto dlhodobému problému? Lebo to ako sa to zaplátalo, zodpovedá stavu vozovky na úrovni snáď Uzbekistanu, celé je to deravé, hrbolate, neupravené. Toto absolútne nepovažujem za dostatočné riešenie.
09. júl 2018

Odpoveď samosprávy

K problému stavu komunikácie sme sa Vám už vyššie vyjadrili. Máte tam vysvetlené čo robíme, čo neplánujeme robiť a a prečo. Rozumiem tomu, že nemusíte byť spokojný s našou odpoveďou, ale mestská časť nedokáže zo svojho rozpočtu financovať takúto rozsiahlu rekonštrukciu a iné peniaze na to nemáme.

Rastislav Bagar, prednosta MÚ Dúbravka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania