Vodenie psov vo dvore J. Stanislava - Ľ. Fullu - Majerníkova

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Uzavretý
meno
Martin 12. marca 2017

Dobrý deň,
týmto by sme chceli požiadať o absolútny zákaz vodenia psov do vnútrobloku ohraničeného domami na Ul. J. Stanislava (1-11), Ľ. Fullu (2-10) a Majerníkovej (2-6). Psíčkari si z tohto dvora a pieskoviska v ňom urobili venčovisko a ihrisko pre svojich miláčikov, nerešpektujúc žiadné pravidlá. Dvor je od exkrementov, tráva zničená od voľneho pohybu psov. Týmto žiadame o osadenie zákazových tabúľ.

Ďakujeme.

13. marec 2017

Odpoveď samosprávy

Dobry den.
Podmienky a podrobnosti drzania psov upravuje VZN c.1/2010. Su v nom presne vymedzene pojmy i plochy - na ktorych je vstup so psom zakazany.

Halina Trubinyiova
oddelenie dopravy a ZP
MiU MC Bratislava - Karlova Ves
14. marec 2017

Martin

Dobry den.
Dakujem za reakciu. Ale myslim si, ze nejake VZN psickarom moc nehovori, alebo o nom nevedia. A ak by aj o nom vedeli, kolki by ho asi aj dodrziavali. Takze otazna je aj ucinnost osadenia zakazovych tabul. Ale mozno by to aspon niektorim psickarom doslo a pochopili by to.....A kontrola zo strany MP asi nehrozi.....

S pozdravom
Martin
29. marec 2017

Andrea B

Psíckari na VZN zvysoka kašlú. Pán/pani príde s psom väčšieho vzrastu, stojí pri vymennikovej stanici, po celom dvore behá pes bez nahubku a neviete koho skôr chrániť a kam sa v prípade núdze schovať. Ak ich oslovíte, ignorujú Vás. Všetci z okolia Billy si z tohto dvora urobili miesto na venčenie svojich miláčikov, keďže sami dvor nemaju. Zákaz voľného pohybu psa nerešpektuje nikto. Kým príde MP, oni sa už dávno smejú doma na balkóne. Toto detské ihrisko treba jednoznačne oplotiť!!!!
07. január 2018

Andrea B

Ihrisko v dvore je už oplotene. Ďakujeme.
08. január 2018

JS

Je dobre ze sa bezpecne miesto na hranie naslo, ale je na zaplakanie ze namiesto dodrzovania jasnych pravidiel budeme deti chovat v klietkach. Chovanie psickarov vidim ako vseobecny a hlavne NERIESENY problem, a to nie len na sidlistiach ale aj v Liscom udoli a lesopaku.
29. november 2021

Odpoveď samosprávy

Ihrisko je oplotene. Podnet je vyrieseny.

Halina Trubinyiova
oddelenie dopravy a ZP
MiU MC Bratislava - Karlova Ves

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania