Parkovanie na priechode pre chodcov Lužna ul.

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Uzavretý
meno
Jozef 09. marca 2017

Opatovne chcem upozornit na pernamentne parkovanie niektorych vodicov so svojimi autami na riadne oznacenom - vodorovnou a zvislou znackou - priechode pre chodcov na Lužnej ulici v Petrzalke. volam aj mestsku policiu a nikdy som ich nevidel, dat niektoremu z aut "papucu" alebo vobec na to miesto prist. Raz som ich videl davat papuce autam, ktore stoja nedaleko v zakrute ale tento problem je ignorovany. Pritom ide o jediny bezpecny a vyznaceny priechod na druhu stranu. Argument o nedostatku parkovacich miest neobstoji. Na chodcov, matky s kocikmi, hendikepovanych sa zrejme, zial, v tomto pripade nehladi. Prosim preto kompetentnych, aby venovali vacsiu pozornost tomuto problemu. Dakujem.

09. marec 2017

Odpoveď samosprávy


Výkon dohľadu nad dodržiavaním zákonao cestnej premávke je výhradne v kompetencii poriadkových zložiek, t.j. Mestská polícia hlavného mesta SR Bratislavy a Policajný zbor SR.

MČ Petržalka
12. marec 2017

Michko Peter

problémom je oranžová značka, a neochota stavebníka a MČ Petržalka riešiť to . Keby aspoň niekto z kompetentných by sa vybral do tejto ulice, by zistil, že na tejto ulici neexistuje zebra na prechod. ako je to možné, to je otázka na Starostu a na stavebníka !? jediná zebra je na križovatke Lužna-Bosákova, ale tá je dlhodobo nedostupná kedže stavebník uzavrel casť pravej strany ulice. Takže z pravej strany ulice je prechod pre kociky možne len cez smetné koše co bohužial matky s detmi aj takto využivaju !!!!
28. december 2019

Michal Milata

Prechod bol zrušený, podnet vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania