Smetisko(Špaky) na celej Šustekovej ulici

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Michko Peter 11. marca 2017

Šusteková ulica ako každý rok je neskutočne zašpinená od Špakov, hlavné miesta sú na celej ulici kde je obchod s modelárstvom, okolo rohu kde je obchod s výrivkami, a okolo Trafiky na rohu. je to na celej Šustekovej ulici !ako každý rok!. je to opakujúci sa problém. naozaj nedá sa toto už vyriešiť ?
na ulici Lužnej kde sú odstavené kontajnery pre stavebníkov : je tam tak isto neskutočný bordel a samé potkany, a šíri sa otial velký smrad na ulicu zo záchodov.

16. marec 2017

Odpoveď samosprávy

O vyjadrenie k Vášmu podnetu sme požiadali spoločnosť Vodotika, a.s., ktorá spravuje a udržiava zeleň v lokalite Šustekova – Lužná ul. Podľa ich vyjadrenia budú cigaretové ohorky z trávnikov odstránené v rámci jarnej údržby zelene. Spoločnosť Vodotika, a.s. taktiež upozornila prevádzky, ktoré sídlia v prízemí zástavby, aby si pred predajne zabezpečili popolníky. Vzniknutú situáciu svojim správaním zapríčiňujú aj obyvatelia bytových domov, ktorý sa opalkov z cigariet zbavujú vyhadzovaním z okien a balkónov ...


mestská časť BA-Petržalka
22. máj 2017

Aniska

vyzerá byť vyriešené, ale podľa mojho názoru skôr sa upchá kanalizácia blízko kaderníctva a obchodu so zvieratkami a pred trafikou :D. keďže ako sledujem tak pracovníci tam hadžu ohorky.
30. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
cigaretové ohorky z trávnikov boli odstránené v rámci jarnej údržby zelene.

MÚ BA - Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania