Neporiadok vo dvore J. Stanislava - Ľ. Fullu - Majerníkova

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Neriešený
meno
Martin 12. marca 2017

Dobrý deň,
vo vnútrobloku ohraničeného domami na Ul. J. Stanislava (1-11), Ľ. Fullu (2-10) a Majerníkovej (2-6) je nepohrabané lístie od poslednej jesene. Vietor to rozfúkava a celý dvor je zanesený týmto lístím. Zároveň žiadame o odstránenie nečistôt rozfúkaných z blízkych kontajnerov, hlavne okolo bytoveho domu na Ul. Ľ. Fullu pod balkonami.

Ďakujeme.

13. marec 2017

Odpoveď samosprávy

Dobry den.
Podnet na vyhrabanie listia v uvedenom vnutrobloku odstupujeme nasmu podniku VPS.
Neporiadok rozfukany z kontajnerov riesi spravca bytoveho domu, ktory dotknute vchody spravuje. Kontajnery a kontajnerove stojisko je sucastou bytoveho domu a plati VZN o cistote a poriadku 2/2011.

Halina Trubinyiova
oddelenie dopravy a ZP
MiU MC Bratislava - Karlova Ves
29. marec 2017

Andrea B

Ako je vidno z fotografie, na tomto dvore su 2 staršie konštrukcie na koberce - "prasiaky", ktoré sú doslova nebezpečne, ich kovové casti sú poskrucane, odtrhnuté a pod. Nedalo by sa s nimi niečo robiť? Sú naozaj nebezpečne, v blízkosti je detské ihrisko. Prasiaky už neslúžia svojmu účelu.
Zároveň povodne kontajnerové stojisko (na foto) je momentálne využívané ubytovnou, ktorá sídli nad garážami, a skladuje tam starý nábytok po jej bývalých ubytovaných. Je toto vôbec možné? Stačí sa ísť presvedčiť na vlastne oči.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania