Aktualizovať podnet
Priechod pre chodcov Baničova

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Priechod pre chodcov Baničova

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Vajnory

V riešení
meno
Roman Vlcek 23. marca 2017

Aktualny priechod na Banicovej ul. cez ul. Katariny Bruderovej je v pripade ak idete od kostola smerom k Rolnickej neprehladny a hlavne rano dost nebezpecny. Musite vojst zhruba 1m na cestu aby ste videli ci ide auto (z ulice K. Bruderovej smerom k skole) ktore Vas zaregistruju v poslednej chvili a musite uskakovat spat na chodnik.
Taktiez priechod ktory je pred farou, najma ak idete rano do skoly/skolky, je nebezpecny kedze z ul. K. Bruderovej vybiehaju auta a malo ktore spomali alebo zastavi.
Navrhujem doplnit novy priechod + cast chodnika podla mapky. Tymto prechodom a doplnenim casti chodnika by sa chodec dostal okolo kulturneho domu priamo do parku co je vyrazne bezpecnejsie aj s ohladom na deti ktore tadial chodievaju.

24. marec 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet.
Postupujeme ho na riešenie príslušným odborníkom na stavebnej komisii. Vzhľadom na to, že riešenie tohto podnetu vyžaduje komunikáciu s orgánmi samosprávy, prosíme o pochopenie a trpezlivosť.
O výsledku Vás budeme informovať.
S úctou

Ing. arch. Ingrid Krumpolcová
Oddelenie stavebné, ÚP, ŽP a dopravy
Mestská časť Bratislava – Vajnory

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania