Zničený trávnik autami

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Zuzana Vyšinská 23. apríla 2013

Zničený trávnik, zničené chodníky, blato na chodníkoch keď prší až po členky, parkovanie až pred bránou, arogantní vodiči, olejové škvrny atď.
Každým dňom sa situácia zhoršuje, a vodiči sú stále viac drzejší. Kde prejde jeden, na druhý deň tadiaľ prejde už 10 áut a stále zachádzajú viac a viac do trávnika. Devastujú celé okolie, vyzerá to katastrofálne! Trávnik rozoraný, chodníky rozdrtené.
Prosím o osadenie obrovských kameňov alebo betónových kvetináčov, ktoré by komplet zabraňovali skratkám a parkovaniu na trávniku.

V mene obyvateľov Budatínskej ďakujem!

Zuzana

23. apríl 2013

Gejza Csáky

Aj tí vodiči sú obyvatelia Budatínskej. Malo by sa riešiť zvýšenie parkovacích miest, Prosím o spevnenie tých plôch, aby sa neroznášalo blato. V mene obyvateľov Budatinskej ďakujem.
24. apríl 2013

Peter

gejza, aké spevnenie ploch?! zakazat tam treba vjazd to uz treba spevnovat vsetku zelen koli autickarom?!

zuzana, kym im nezacnu davat papuce tak to budu robit stale ignoruju zakaz jazdy po chodnikoch, vsetci o tom vedia ale nikto nic neriesi, tiez som sa snazil to vyriesit ale ziadna snaha z magistratu, policie...nič

https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/2690/instalacia-stlpikov
26. apríl 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
o neúmernom rozjazďovaní verejnej zelene na Budatínskej ulici samospráva vie a momentálne čakáme na vyhodnotenie výberu dodávateľa, ktorý bude osádzať zábrany do zelene. Lokalita Budatínska ulica je zaradená podľa závažnosti na popredné miesto v časovom harmonograme realizácie. Predpokladaný termín realizácie osadenia zábran v tejto lokalite je koniec júna 2013.
Treba dodať, že takýchto lokalít, kde nezodpovední šoféri ničia zeleň, je v Petržalke mnoho a nám v tejto chvíli neostáva iné, len všade postupne osádzať stĺpiky. Možno keby vodiči neboli takí neohľaduplní, nemuselo by sa to stávať.

Milka Podmajerská
vedúca Kancelárie starostu
Miestny úrad Bratislava-Petržalka
Kutlíkova 17, Bratislava
t.č. 02/63823 065
fax 02/63 823 908
[email protected]
www.petrzalka.sk
07. august 2013

Štefo

čo spravila samospráva preto, aby poriadkové zložky ráznejšie konali v týchto prípadoch? vôbec nič. Polícia sa veselo vyhovára na nevhodné ustanovenia zákona o premávke a pritom to tu každý toleruje. Zhodou okolností je starosta zástupcom ZMOS čo je dosť silná organizácia na to aby absurdnú klauzulu zo zákona dostala... Iba represia poriadkových zložiek, ktoré nemajú zviazane ruky bezzubým zákonom je spôsob na riešenie týchto problémov
14. december 2013

AT

Prve zabrany su uz namontovane pred Budatinskou 9-11-13
23. november 2014

Dušan Oravský - Všestranko o.z.

tento podnet je stale otvoreny, co presne sa este planuje robit v tejto veci? dalsie zabrany? Stale je tam parkovanie aut na chodnikoch otrasne a to aj hned vedla detskeho ihriska kam sa snad ani s kocikom neda prejst.
30. august 2016

Zuzana Vyšinská

Hurá! Vyriešené!!! :)
Ešte zo začiatku prázdnin to vyzeralo zúfalo, ale teraz koncom augusta parádička.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania