Parkovanie motorových vozidiel na trávnatých plochách


V riešení
meno
Ľuboš 23. marca 2017

Parkovanie na travnatých plochách a prejazd po nich sa stáva národným športom a nikto to nerieši. Je to problém celej Bratislavy. Prečo mestský policajti nechodia do vnútroblokov riešiť tieto záležitosti. Mám osobnú skúsenosť s tým, že sa len premavajú v autách a to čo nevidia z auta sa ich netýka a neriešia...Keď nikto nebude pokutovaný, tak sa určite nič nezmení.

06. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Príslušníci Exp. MsP BA V popri plnení ďalších služobných úloh zamerajú svoju činnosť aj na riešenie parkovania vozidiel na trávnatých plochách na Ševčenkovej ulici v Bratislave.
V prípade, že občania majú podozrenie z páchania protiprávneho činu, môžu kontaktovať MsP na skrátenom telefónnom čísle 159. Na miesto oznamu bude vyslaná hliadka MsP, ktorá preverí oznámenie zo spáchania priestupku a v prípade jeho potvrdenia ho neodkladne vyrieši v zmysle platných právnych predpisov. Ak sa príslušníci MsP dozvedia o priestupku prostredníctvom webovej stránky, spravidla už uplynie veľký časový úsek a vodiči z miesta odídu, takže priestupok už nemôžu riešiť.
Ďakujeme za podnet.


ml. kom. Bc. Marcela Sabinová
13. jún 2019

Jana P

pani Sabinova, no a ako to dopadlo? Bola tam ta hliadka? Pokutovala niekoho?

Inac tento argument co vsade pouzivate "Ak sa príslušníci MsP dozvedia o priestupku prostredníctvom webovej stránky, spravidla už uplynie veľký časový úsek a vodiči z miesta odídu, takže priestupok už nemôžu riešiť." je pre Petrzalku absolutne neaktualny. Takto sa dalo argumentovat pred 15 rokmi. Dnes je situacia v Petrzalke s autami taka, ze parkoviska su takmer plne aj cez obed aj cez vikendy. Cize ak tam hliadka pride v case ked je vacsina ludi z prace uz doma, je velmi velka pravdepodobnost, ze tam niekoho s rovnakym priestupkom najdu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania