Bezohľadné parkovanie pri Karloveskej 35

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Vyriešený
meno
mojtech 16. marca 2017
&feature=youtu.be

Pred asi 14 dnami som podal obciansky podnet na oddeleni dopravy MiU Karlova Ves ohladom parkovania aut, ktore znemoznuju prechod ludi z a na terasu k domom Karloveska 35 az 7 a to najma matkam s detmi, kocikmi, invalidnym vozikom. Zaujima ma, ci ste tento podnet preverovali vyslanim terennych pracovnikov, prip. monitorovanim mestskou policiou.
Auta tam parkuju denne, pokojne aj cely vikend. Tento problem nie je novy, dotknuta domova samosprava ho ma v pripomienkach uz dlho.
Verim, ze zamedzenie parkovania na tomto jedinom mieste je mozne jednoducho, rychlo a je vo vasej plnej kompetencii bez financnej narocnosti.
Dakujem, s pozdravom.

P.S.: Link s videom nazorneho prikladu posielam tiez.

21. marec 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet. O probléme vieme, už v zime sme podali návrh projektu organizácie dopravy s vyznačením vodorovného dopravného značenia V 12b Plná žltá čiara do Operatívnej komisie pre dopravné značky a dopravné značenie, kde bol schválený. Z dôvodu nepriaznivých poveternostných podmienok však nebolo možné žltú čiaru vyznačiť. V najbližších dňoch bude toto značenie pred schodami na terasu vyznačené.

Pavel Vrabec
Oddelenie dopravy a životného prostredia
Miestny úrad mestskej časti
Bratislava-Karlova Ves
Nám. Sv. Františka 8
842 62 Bratislava
24. marec 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

podnet je vyriešený - pred schody na terasu bytového domu Karloveská 35 bolo vyznačené vodorovné dopravné značenie V 12b Plná žltá čiara. V prípade parkovania vozidiel na tomto mieste prosíme volať hliadky Mestskej polície.

Pavel Vrabec
Oddelenie dopravy a životného prostredia
Miestny úrad mestskej časti
Bratislava-Karlova Ves
Nám. Sv. Františka 8
842 62 Bratislava
27. marec 2017

mojtech

dobry den,
vdaka za odpoved aj za rychle riesenie.
M.K.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania