Zničený chodník pred prechodom cez Šancovu

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Radoslav Augustín 19. marca 2017

Pri chôdzi z Hlavnej stanice smerom napríklad k zastávke Kooperativa človek musí križovať Šancovu. Na strane stanice je priestor pred prechodom pre chodcov dlhodobo v dezolátnom stave, chýbajú veľké kusy asfaltu. Obzvlášť nepríjemné je to preto, že ide o veľmi frekventovaný prechod a mnoho ľudí ťahá za sebou kufor na kolieskach.

20. marec 2017

Michal

Tento super komplikovaný problém "rieši" magistrát už minimálne od roku 2014 https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/8810/rozbity-chodnik-na-lisztovom-namesti , posledná informácia od "kompetentných" bola že to opravia v druhom polroku 2016, kedže v prvom polroku 2016 sa to proste kapacitne nestíha.
20. marec 2017

Peter Oravec

Pán administrátor OPS, tento podnet je tu od apríla 2014 s aktualizáciami zhruba od piatich prispievateľov... nemohli by ste, prosím, rešpektovať Vaše vlastné pravidlá... nech je aspoň na tomto portáli aký-taký poriadok, nie ako v tomto nepríčetnom meste... alebo sa fakt musí aj tento portál začať podobať na toto šialené mesto?
https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/8810/rozbity-chodnik-na-lisztovom-namesti
Z pravidiel portálu OPS:
"Ak zistíme, že Váš podnet je zhodný s podnetom, ktorý sa na portáli už nachádza, kategorizujeme takýto podnet ako duplicitný, dostanete upozornenie, že Váš podnet bol zverejnený ako aktualizácia staršie evidovaného podnetu."
20. marec 2017

Odkaz pre starostu

Zdravim Vas p. Oravec,

dakujem za upozornenie na duplicitu podnetov. Bohuzial, momentalne este portal nedisponuje funkcionalitou, ktora administratora upozorni na potencionalne duplicitny podnet - momentalne, ak za sebou nenasleduju dva duplicitne podnety, ma administator iba obmedzeny priestor na kontrolu duplicit. V pripadoch ako je tento (povodny podnet z roku 2014) som ako administrator castokrat odkazany na pomoc Vas, uzivatelov - formou upozornenia, tak ako ste urobili Vy. Podla mne dostupnych informacii ma byt funkcionalita rozpoznavania potencionalnych duplicit dostupna uz pocas roku 2017.

S pozdravom

Admin OPS pre BaNM
20. máj 2017

Michal

aktivisti nedávno tieto zaplaty na vlastné náklady vyriešili... keď pôjdem okolo odfotím.. Koľko ľudí je zamestnaných na to aby odpovedalo na otázky a podnety obyvateľov?
20. máj 2017

Peter Oravec

Podnet je stále neriešený.
"Dobrovoľníci opravili amatérsky a fušersky časť dier. Výtlky okolo kanála, ale aj iné diery, ostali úplne neopravené. Prosím starostu (!!!) o odbornú a profesionálnu opravu chodníka."
https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/8810/rozbity-chodnik-na-lisztovom-namesti
01. marec 2019

Martin Uváček

Diery boli zaliate.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania