Bordel, špina, výkaly

Zodpovednosť za riešenie: Iné

V riešení
meno
Tomasko 20. marca 2017

Za garazami pri Parketlande sa zgrupuju individua. Nanosili tam bordel. Svoje potreby vykonavaju vsade. Ani na WC nie je taky smrad. Pravdepodobne si tam aj aplikuju ( ak nepredavaju) drogy. Naznacuje to protomnost obalov od striekaciek, ako aj samotne sucasti striekaciek. Prosim o riesenie problemu , nakolko sa to zhorsuje. Viem ze to nie je problem cisto Vrakune ale za znizenie pritomnosti individui budeme vdacny

22. marec 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň. Ďakujeme za podnet. Tento pozemok je v súkromnom vlastníctve. Majiteľa pozemku sme telefonicky vyzvali, aby daný objekt vyčistil - najlepšie za pomoci MsP. Pekný deň

Mgr. Henrieta Dvorská
MU Bratislava-Vrakuňa
22. marec 2017

Tomasko

Tato odpoved je iba zbavovanie sa zodpovednosti. Pochybujem, ze ten bordel je na jednom sukromnom pozemku. Taha sa od garazi, poza parkety. Je popri zeleznici. Listie je tam uz 3 roky. Suche vianocne stromceky tam lezia 2 roky. Bordel je aj za zeleznicou. Vidiet 40 cm potkana nieje vobec vzacnost. Injekcne striekacky sa povaluju. Tu MUSI pomoct OBEC (pre mna za mna aj v spolupraci s Biskupicami ) v spolupraci s POLICIOU. HAdzat to na chudaka obcana je hnusne.
Prosim samospravu o reakciu. Dakujem
22. marec 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

v žiadnom prípade nejde o zbavovanie zodpovednosti. Mestská časť sa o svoje pozemky stará - upratuje, čistí, kosí, atď. Pozemky, ktoré spomínate sú buď v súkromnom vlastníctve alebo vo vlastníctve Slovenskej republiky (ministerstvo dopravy alebo ŽSR). V prípade, že sa budeme starať o pozemky, ktoré nie sú v našej správe nastane nehospodárne nakladanie s finančnými prostriedkami, t.j. v rozpore so zákonom a nebudeme sa môcť starať o naše pozemky. Finančné prostriedky mestskej časti sú určené na údržbu pozemkov v správe našej mestskej časti, opravy základných a materských škôl, ciest, atď.

Všetky informácie o vlastníctve pozemkov nájdete na stránke www.mapka.gku.sk.

Pekný deň

Mgr. Henrieta Dvorská
MU Bratislava-Vrakuňa
23. marec 2017

Tomasko

Tu vobec neslo o ten bordel ( ten je druhotnym vysledkom pritomnosti istej casti obyvatelstva) . Ak budem akceptovat , ze s neporiadkom nemate nic spolocne, tak by ste mohli aspon zabranit zhromazdovaniu a prespavani bezdomovcov na tomto mieste. Boli ste sa niekedy tam vobec pozriet? Na useku medzi garazami popri zeleznici zo strany pola som naratal viac ako 200 obalov od tekutin. Obali od striekaciek idu v desiatkach. Samotne striekacky tam boli v pocte 5 ks. Proste popri zeleznici je taky bordel , ze az svet. Fetosi sa tam korzuju ako na Obchodnej. Riesenim by bolo zrezanie naletovej a inej zelene a drevin popri zeleznici , aby sa nemohli za tym schovavat. Ale to urcite nie je problem, ktory spada po vas.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania