Protizákonne povolené parkovacie miesta

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený

Dobry den, zaujimalo by ma, ako bolo mozne povolit parkovacie miesta pre spolocnost Vavrica architekti na Zamockej ulici pri Zamockom pivovare? Samotna ciara vyznacujuca parkovacie miesto urcite nenechava priechodnu sirku 1,5m od pevnej prekazky a samotne parkujuce auta casto parkuju este hlbsie v chodniku. Pravidelne na chodniku byva vytiahnuty este aj smetny kontajner prilahlej prevadzky, kedy je chodnik uplne nepriechodny.
Dakujem vopred za objasnenie tejto situacie a jej nasledne riesenie.

23. marec 2017

Michal K.

Podobny pripad mame v Karlovej Vsi. Magistrat nasho Kocurkova mi odpovedal, ze je to v poriadku, pretoze sa to da obist. Da, ale je to niekolko desiatok metrov.
https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/35155/nove-parkovacie-miesto-na-kuklovskej
23. marec 2017

Raptor

Skôr by ma zaujimalo, či magistrát, ktorý túto ulicu spravuje, môže v Starom Meste takto povoliť vyhradené státie na ulici. Podľa dopravnej značky tieto miesta nie sú spravované spoločnosťou BPS Park a vyhradené státia sú v rozpore s plánovanou celomestskou parkovaciou politikou.
24. marec 2017

Jimmy van Groenewegen

kontajner na tom chodníku nemá čo robiť
28. marec 2017

cestár

Raptor, omyl, mesto pod vedením nezávislého p. primátora nemá žiadnu celomestskú parkovaciu politiku, oni síce tvrdia že majú, ale to, čo v súčasnosti je, je len chaos a príprava na okrádanie ľudí za parkovacie státia, hlavne že p. primátor si zaparkoval svoje auto v podzemnej garáži na Uršulínskej za peniaze daňových poplatníkov - občanov.
30. marec 2017

Kristína

dakujem za komentare ale prijala by som skor konstruktivne nazory odbornikov. hlavne teda ale reakciu magistratu. nic v zlom
11. február 2018

Adam

Protizakonne parkovacie miesta

Dobry den,
Prosim o presetrenie ako je mozne, ze Vavrica a architekti opat ziskali parkovacie povolenia na Zamockej ulici 24 hodin/4parkovacie miesta. Je to protizakonne. Kde maju parkovat obyvatelia/rezidenti ked firmam mesto schvaluje 24 parkovanie a rezidentom neschvaluje nic? Dakujem
11. február 2018

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet sme opätovne zaslali samospráve s prosbou o vyjadrenie.

S pozdravom

Martin Kollárik
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania