Zničená cesta

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený
meno
Oldrich Netušil 30. apríla 2013

dobrý deň, viem že máte veľa podnetov na zničené cesty po zime, ale táto cesta na Ahoji je totálne zdevastovaná stavebnými mechanizmami(Dubravka centrum-investor).Investor síce vybudoval novú cestu, ale totálne zničil asfaltovú cestu za svojou stavbou na ktoréj má ohyzdnú skládku. Denne tám chodia autá plné kameňa a hliny a cesta pre osobné autá je už úplne zničená.Má vobec stavebník povolenie využívať danú komunikáciu na vývoz a nemal by mať nejakú stavebnú cestu vo svojom stavenisku. Je nejaká možnosť dať pokyn investorovi aby ju aspoň provizórne opravil? viem, že bez stavby sa nič nevybuduje, ale požiadali ma záhradkári a chatári z tej oblasti aby som Vám napísal a skúsil Vás požiadať na koho sa obrátiť v prípade, že u Vás neuspejeme.

30. apríl 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň

nejedná sa o Sliačsku ale o Neronetovu ul.

Pozemok a komunikácia je vo vlastníctve SR v zastúpení SPF, tak ako okolité pozemky.
Keď vedia narábať s okolitými pozemkami, nech získané financie investujú do pôvodných vinohradníckych účelových komunikácií.

S pozdravom

Ľudovít Kollárik
Miestny úrad Bratislava-Nové Mesto
Junácka 1
30. apríl 2013

Oldřich

dobrý deň, podľa mňa sa nejedná o Neronetovú. Viete predsa kde sa stavala nová cesta a táto stavba Je označená ako rekonštrukcia Sliačskej ul. Je to projekt, ktorý realizuje Dúbravka centrum.(SORAVIA) Tá zničená cesta je hneď ako skončí tá nová cesta v ktorej viedli siete. Od nového vodojemu smerom hore k lesu.Ak nie je táto cesta v správe MČ tak to pochopíme a obrátime sa na správcu avšak predpokladáme, že je v správe MČ NM.
ĎAKUJEM za Vaše stanovisko a usmernenie ako postupovať ďalej.
S pozdravom
Netušil
07. máj 2013

Netušil

dobrý deň, chcel som sa opýtať či náhodou nemáte pre nás nejaké stanovisko, ĎAKUJEM
07. máj 2013

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň, zatiaľ nemáme nič nové. Akonáhle nám samospráva pošle stanovisko, zverejníme ho.
06. jún 2013

netušil

dobrý deň chcel som sa opýtať či náhodou nemáte stanovisko k nášmu podnetu prípadne info na koho sa máme obrátiť.
06. jún 2013

Odkazprestarostu.sk

Zatiaľ nič, skúsime to pourgovať.
07. jún 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň

Musím s ľútosťou potvrdiť pôvodné vysvetlenie

S pozdravom

Kollárik

Miestny úrad Bratislava-Nové Mesto
Junácka 1
26. júl 2013

netušil

dobrý deň, neviem či je vysvetlenie podnetu zo strany MČ aj zopakovanie nezmyselného stanoviska, že sa jedná o úplne inú ulicu ako zverejnili v podnete. Hlasili a dotazovali sme sa na Sliačsku ulicu a p.Kollárik nám dvakrát povedal, že sa jedná o Meronetovú, ktorá je úplne v inej časti Ahoja.Takže sa máme tváriť, že Sliačska je Meronetová a teda sa to MČ netýka alebo sa MČ vyjadrí tak ako od nej očakávame a dá nam stanovisko k riešeniu podnetu.? Ak to pomôže radi túto vozovku ukážeme zastupcovi MČ a oni potom možno požiadaju investora, ktorý vozovku zničil aby sa k tomu vyjadril.ĎAKUJEM NETUŠIL
21. apríl 2014

Ľudmila Orbanová

Osobne sa mi zdá prvé konštatovanie p.Kollárika veľmi nedostatočné a ako osoba, na ktorú sa občan obrátil by sa podľa mojej mienky nemal vyjadrovať o štátnej kompetencii ako o ,,Keď vedia narábať s okolitými pozemkami, nech získané financie investujú do pôvodných vinohradníckych účelových komunikácií." Rozumiem, že nie sú z jednej inštitúcie, ale oba rady hája štátne a teda verené záujmy. Podnet by mal byť skôr preto posunutý na komunikáciu s kompetentným zodpovedným a nie takto ukončený. Ďakujem a držím Vám palce, pán Kollárik.
22. apríl 2014

Netušil

Dobrý deň pán Kollárik, znovu sa na Vás obraciam so žiadosťou o riešenie podnetu. Písali ste, že sa nejedná o Sliačsku ulicu a opätovne keď som Vám potvrdil ze je to Sliacska ste napísali ze nie je. Pýtam sa preto prečo mne aj ostatným susedom ktorý majú podľa nas sídlo na Sliacskej( podľa Vás nie) prišla pošta z MČ Ba NM ze naša ulica sa vola Sliacska a pridelili ste nám aj popísné čísla ??? Ak aj napriek tomuto budete tvrdiť , ze to Sliacska nie je( vobec by sme sa tomu už nečudovali) skúste nám napísať na koho sa obrátiť lebo po tej komunikácii sauž obec neda jazdiť s normálnym autom. Ďakujem za odpoved Netušil
08. apríl 2021

Martin Uváček

Pohlo sa za tie roky niečo v riešení tohto podnetu? Je cesta ešte stále rozbitá?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania