Za co platíme daně....za bordel před Úřadem vlády !

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Romanoff von Pressburg 16. mája 2013

Jak jsme již zjistili , Nám.Slobody patří pod správu Magistrátu Bratislavy , podněty je asi nezajímají , tak proč je příště volit , firma Vepos s bílou dodávkou a oranžovou plachtou 2x objela napříč parkem , zastavili , zakouřili , a vyjeli z parku . Pracují nebo jen kontrolují 3 pracovníci jaký je stav...asi dobrý , je tam toho bordelu asi ještě málo :) .

25. apríl 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet, ktorý preverili inšpektori verejného poriadku. Námestie Slobody boli do septrembra minulého roku v správe mestskej časti Bratislava-Staré Mesto, ktoré sa pravidelne staralo o čistotu a udržiavanie námesti. Do septembra 2012 je Námestie Slobody opätovne v správe Magistrátu hlavného mesta. Mestská časť už viackrát upozorňovala hlavné mesto, aby zabezpečilo poriadok na svojom pozemku. Mestská časť opätovne vyzve Magistrát, aby si plnil svoje povinnosti.

S pozdravom,




Tomáš HALÁN
hovorca


Miestny úrad Bratislava-Staré Mesto
Vajanského nábrežie 3, 814 21 Bratislava
Tel.: +421 2 5924 6245
Fax.: +421 2 5292 0003
Mobil: +421 902 051 743
e-mail: [email protected]

www.staremesto.sk
www.facebook.com/staremesto.sk

25. apríl 2013

Romanoff von Pressburg

Je fakt , že pravidelně Staré město čistilo nejen Nám.Slobody , ale i Kollárovo, dělal to jeden pán co tam čistil odpad a listí hazel do přistaveného kontejneru .
10. jún 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

námestie Slobody ej v správe oddelenie životného prostredia a mestskej zelene a bolo už upratané a je teraz upratované pravidelne v cca 2 - 3 krát do týždňa a kontrolované denne. Nedorozumenia a upratovacou firmou by už mali byť vyriešené. Frekvencia upratovania pre zimné obdobie (raz za týždeň) bola zvýšená na letné obdobie (2-3 krát do týždňa). Zároveň bol robený passport smetných nádob.

Mgr. Marek Papajčík
referát vzťahov s verejnosťou
Kancelária primátora hl. mesta SR Bratislavy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania