Nezmyselný rám zničenej tabule

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Rača

Vyriešený
meno
Ján Šimek 23. marca 2017

Táto tabuľa je poškodená už roky. Asi pred štyrmi rokmi ju niekto vymeriaval, akoby ju chcel opraviť. Nič sa však neudialo. Dodnes bezo zmyslu špatí park medzi obytnými domami.

23. marec 2017

aneta

Spolu s tymi ohavnymi betonovymi skruzami a plotikom okolo stromu. Cely tento priestor na Pekne je velmi zanedbany a cloveka nic nelaka posediet tam.
28. marec 2017

Krasnanka

Vážený pán Šimek. Som odtiaľto (z Krásňan) a chodievam tadiaľto prakticky denne a to aj niekoľko krát. Tie betónové skruže sú fakt ohyzdné a predpokladám že boli myslené ako miesto na vylepovanie letákov a plagátov no ako vidieť tak sú takmer nepoužívané a naozaj by bolo vhodné ich odstrániť. Ten rám z vývesnej tabule bol pravdepodobne niekym (nie majiteľom) zničený či poškodený a asi pred rokom som sa pýtala ľudí z MU čo s tým a problém nie je v tom že by s tým nič nechceli robiť ale s tým že je to niekoho majetok a ak sa nemýlim na pozemku magistrátu tak to nie je možné len tak odstrániť. Tiež mi hovorili že to možno budú vedieť využiť ale kým dostanú nejaké povolenia či súhlas tak to potrvá sto rokov (jeden už skoro prešiel).
K tomu že je ten priestor zanedbaný sa ale vyjadrovať ani veľmi netreba. Stačí sa tam ísť pozrieť alebo len pozrieť tieto fotografie a každý vidí že je to lož. Jediný dôvod že tam niekoho neláka si posedieť je že lavičky sú večne obsadené asociálmi ale ako o zeleň tak aj o čistotu je tu postarané ako vo Švajčiarsku (pokosené, postrihané, a koše dva krát týždenne vynesené) napriek tomu problému s asociálmi a zásluhu na tom majú tak ľudia z oddelenia čistoty MU ako aj niektorý obyvatelia ktorý keď idú okolo a vidia že tam pri lavičkách pijani nahádzali plechovky ukradnutého piva a iný neporiadok tak to nahádžu do košov ktoré sú len pár metrov ďalej a prázdne no neprispôsobivý spoluobčania ten krok či dva neurobia a nehodia to do koša ale kludne aj rovno pod kôš.
28. marec 2017

Ján Šimek

Dobrý deň, pani anonym :)
Prisťahoval som sa sem pred niekoľkými rokmi a vnímam Peknú cestu ako naozaj peknú, ale má svoje "neduhy". Videl som, keď tam tie betónové skruže osádzali a hnevalo ma to. Bolo však už rozhodnuté bez toho, aby sa niekto pýtal občanov, ktorí sa na to pozerajú každý deň a sú akurát tak rozhorčení.
Za ten biely rám musí byť niekto konkrétne zodpovedný. Ak si to niekto prenajal, tak by občania mali mať právo vidieť tú zmluvu. Do kedy je platná a či je vôbec naplnená podstata. Pochybujem, že to magistrát prenajal pre účel aký to teraz má - žiadny.
Áno často tu vidím asociálov popíjať, kričať, nadávať... 2x som na nich zavolal policajtov. Prišli a spravili s nimi poriadok.
Občania musia tlačiť na zodpovedných a zodpovední by mali byť verejne známi, aby sa nehovorilo, že za to môže nejaký vlastne anonymný magistrát. To je kto? Asi rozumiete, kam s tým mierim.
Ďakujem, že sa staráte, lebo aj my čo tu bývame sme za to zodpovední.
11. apríl 2017

Odkaz pre starostu

Ján Šimek:

Včera bol rám odstránený, podnet je teda vyriešený.
Ďakujeme!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania