Odstránenie stánku v parčíku na Trhovej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

Vyriešený
meno
Martina 23. marca 2017

V parčíku špatí tento stánok už roky a je aj nebezpečný celý stánok je na chodníku a trčí tam aj kovová parapeta, deti sa okolo bicykujú a kolobežkujú ( vždy trpnem keď blízo tej parapety idú). Za novostavbou Trhová 54 a Kpt. Rasu v parciku.
Zozadu za stánkom je ešte kus múriku, škoda, že ho neodstránili keď búrali ten veľký múr vedľa, z čoho som sa veľmi tešila.
Veľká vďaka, že Dúbravka sa zveľaduje

23. marec 2017

Odpoveď samosprávy

O odstránenie tohto stánku sa snaží náš úrad už niekoľko mesiacov. Bývalá majiteľka zomrela a jednania s dedičmi zatiaľ nikam neviedli, napriek tomu,. že nám sľúbili ešte minulý rok odstránenie stánku. Bohužiaľ, z nášho pohľadu súkromné vlastníctvo požíva aj v takejto situácii keď chátra, špatí a je nebezpečné pre svoje okolie príliš vysoký stupeň ochrany a možnosti našej mestskej časti sú veľmi obmedzené. Uisťujem Vás, že je našou snahou dosiahnuť čím skôr odstránenie stánku.

Ten rozpadnutý múrik sme dali odstrániť my ešte minulý rok ale presne kvôli tomuto nešťastnému stánku sme ho nemohli odstrániť kompletne.

Rastislav Bagar, prednosta MÚ
23. marec 2017

TLJ

Pozdravujem pán prednosta,a ak smiem,len malú poznámku k danému problému.Ten stánok je v súčasnosti pripojený do elektrickej siete na vedľa stojaci obytný dom kpt.Rašu(vchod č.17).El.káble tam dosť nešťastne visia popri vchode do objektu a dotýkajú sa zeme.
Možno by stálo za úvahu,ten el.kábel dať odpojiť a odstrániť,aby nedošlo k úrazu.
25. marec 2017

Odpoveď samosprávy

Pán Tomáš, to je vzťah dvoch súkromných osôb - vlastníka stánku a vlastníkov bytov, ktorých zastupuje správca alebo spoločenstvo vlastníkov, mestská časť nemá oprávnenie do toho vstupovať. Na Váš podnet upovedomíme správcu objektu. Nemyslím si, že roky nepoužívaný stánok by bol stále zapojený, určite neuhrádzali žiadne platby a k odpojeniu došlo či už dobrovoľne alebo nedobrovoľne už pred rokmi.

Rastislav Bagar, prednosta MÚ
30. marec 2017

Martina

Pán prednosta,
ďakujem, že sa podarilo odstránenie stánku, máte pravdu ten múrik bol blízko stánku.
Supeeer, teším sa z toho.
04. apríl 2017

Odpoveď samosprávy

Odstránené, ešte prikladám foto

Rastislav Bagar, prednosta MÚ
04. apríl 2017

Martina

ďakujem, už len ten múrik za stánkom, aby sa na to nezabudlo :o)
04. apríl 2017

Martina

ďakujem, už len ten múrik za stánkom, aby sa na to nezabudlo :o)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania