Nezáujem a ignoranstvo

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Neriešený
meno
Peter Vavro 27. marca 2017

Obyvatelia chcú čistotu. Vlastným pričinením a z vlastných prostriedkov si udržiavajú svoje "predzáhradky" v perfektonom stave.
Realizujú novú výsadbu, udržiavajú a ošetrujú kry, stromčeky, kvety s úmyslom spríjemniť a skrášliť bezprostredné okolie svojich domov. Darí sa im to takme po celej dĺžke Trenčianskej ulice. A aký je príspevok Mesta v tomto ich snažení? Veľmi biedny. Cestná komunikácia je nevyčistečná ešte od lístia z minulého roka. Takto zanedbanú cestu v širšom centre mesta nenájdete ani v Prahe, Budapešti či Viedni. Aj tam majú autá a aj tam tieto autá parkujú tak, ako na Trenčianskej ul.. Všade inde cestu vedia udržiavať a pravidelne čistiť. V Bratislave je to problém.

29. marec 2017

Luky Luky

Vy ako obyvatelia Trenčianskej ulici musíte požiadať MÚ - Ružinov o túto nápravu ... ale skôr vidím problém v tom, že bude treba na pár hodín odstaviť zaparkované autá na inú cestu prípadne parkovisko, aby sa mohla cesta vyčistiť ... takto sme to riešili my obyvatelia Palkovičovej.
30. marec 2017

Peter Vavro

Obyvatelia Trenčianskej nemajú o nič žiadať. Správca komunikácie je povinný ju udržiavať v čistote. Pracovníci MČ platený aj z našich daní majú poznať riešenie, ako komunikáciu čistiť. Takto, ako na Trenčianskej sa parkuje všade vo svete a tam to vedia. Takýto stav, aký zachycujú fotografie sa opakuje každý rok. Nájdite mi zamestnávateľa, ktorý by niekoľko rokov toleroval neschopnosť, lajdáctvo, nechuť a apatiu svojho zamestnanca plniť si stanovené pracovné úlohy.
22. august 2017

Odpoveď samosprávy

Pekný deň,

ďakujeme za podnet.

MU Bratislava Ružinov

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania