Kôš na Segnerovej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Vyriešený
meno
Vladimir Urbanek 30. marca 2017

Dobrý deň, cca každý mesiac sa stáva že kôš na Segnerovej ulici je preplnený odpadkami a dno, ktoré je asi nevhodnej konštrukcie, alebo ho páni v oranžových vestách mizerne uzavrú, sa uvolní a obsah vypadne na zem. Vietor ho následne rozfúka po okolí. Kôš kapacitne nepostačuje, nakoľko je umiestnený na križovatke viacerých chodníkov a zároveň veľkom parkovisku. Ako riešenie by som videl umiestnenie ďalšieho koša hneď vedľa, alebo výmenu za väčší, alebo vyššiu frekvenciu odvozu odpadkov.

30. marec 2017

Peter

Zial, tie kose - neviem, ci na nich niekto skusa karate, alebo su naozaj take slabe, tento podnet by so mmohol davat kazdy tyzden.. nastastie pracovnici to vzdy pozbieraju a kos uzavru...
31. marec 2017

Odpoveď samosprávy

Dobry den, Pracovnici VPS kos skontroluju a dame ho opravit.
Dakujeme za upozornenie.

Halina Trubinyiova
oddelenie dopravy a ZP
MiU MC Bratislava - Karlova Ves
07. apríl 2017

Odpoveď samosprávy

Pracovnici hospodarskej spravy vykonali kontrolu uvedeneho kosa a podla ich informacie je kos v poriadku, s funkcnym zamkom. Pokial ide niekto okolo a do kosa kopne, tak sa samozrejme otvori.

Halina Trubinyiova
oddelenie dopravy a ZP
MiU MC Bratislava - Karlova Ves
11. apríl 2017

Vladimir Urbanek

To že sa otvára dno je dôsledkom toho, že sa tam ľudia snažia natlačiť viac odpadu, ako je možné. A to bola aj podstata môjho podnetu. Jeden kôš na tomto mieste zjavne nestačí - riešte toto!
11. apríl 2017

Vladimir Urbanek

Foto z dnešného rána - dno zatiaľ odoláva, ale kôš kapacitne nestačí!
12. apríl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobry den.
Exterierove male kose nie su urcene na odpad z bytovych domov - vid vypadnuty odpad v igelitovej taske. V danej lokalite parcika Tilgnerova je kosov dostatok. Na DI Pod rovnicami je dokonca 120 litrova smetna nadoba na odpad, nakolko v areali detskeho ihriska sa denne premelie vacsie mnozstvo ludi.

Halina Trubinyiova
oddelenie dopravy a ZP
MiU MC Bratislava - Karlova Ves
18. apríl 2017

Vladimir Urbanek

Dobry den,
suhlasim s Vami, je tam dost inych kosov, ale vsetky su vzdialene viac ako 100 m a malo viditelne. Ludia co vystupia z auta na parkovisku, najmä ti co vozia deti do skoly a niesu domaci, su jednoducho lenivy hladat iny (prazdny) kos a chodit s jednym papierikom ci plechovkou na druhu stranu parcika. O tom 120 litrovom na ihrisku som nevedel ani ja, a to byvam Pod Rovnicami uz cez 30 rokov.
16. marec 2021

Vladimir Urbanek

Kôš bol už pred cca 1 rokom vymenený za vhodnejší s väčším objemom. Ďakujem za vyriešenie podnetu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania