Cyklistická hrádza Petržalka pri čističke

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Čunovo

Neriešený
meno
Ján 03. apríla 2017

Otvorená a pokazená rampa na cyklistickej hrádzi a chýbajúca značka ( na fotke tam ešte bola teraz už chýba).
Po hrádzi premávajú autá do neďalekej oblasti s hausbotmi. Nakoľko niekto.... odstránil predmetnú značku a skrivil stĺpik na uzamknutie rampy. Takže nič nebráni prejazdu cez hrádzu ktorá je určená pre cyklistov korčuliarov a peších. Vodiči týmto ohrozujú ľudí a hlavne deti ,ktorý sa tam pohybujú a porušujú týmto aj dopravné predpisy, ktoré vyplývajú z dopravného značenia.
Pri nižšie umiestnených bufetoch je vysúvací stĺpik z cesty so semaforom, avšak tento stĺpik nefunguje.

02. apríl 2017

Ján

Neďaleko od rampy cca 100 m smer na Čunovo je na hrádzu umelo vytvorený výjazd z poľnej cesty, kadiaľ autá taktiež vchádzajú na hrádzu.
19. apríl 2017

Antoan

Na hrádzi sa premávajú veľké auta veľkou rýchlosťou. Zjavne to nikomu nevadí, že ohrozujú ľudí hlavne naše malé deti s ktorými sa tam chodíme bicyklovať a korčuľovať.
Čo robia kompetentný, ktorý to majú vo svojej pracovnej náplni ako starosta obce a jeho úradníci , mestská polícia a dopravná polícia ? Mám pocit, že nič. Čakajú , až sa niečo stane. Preto sa pýtam kto potom za to ponesie osobnú zodpovednosť? Azda tí, ktorý to mali riešiť ?
01. máj 2017

Odpoveď samosprávy


Predmetný podnet sa netýka mestskej časti Čunovo, jedná sa o hrádzu, podľa priloženej fotografie predpokladám v časti katastra Jaroviec, v smere do Čunova.
Na satelitnom snímku je taktiež nesprávne označená križovatka ulíc Záhumenná a Petržalská, ktoré sa skutočne nachádzajú v zastavanej časti Čunova, nikdy však žiadna rampa v danej lokalite nebola inštalovaná.

Gabriela Ferenčáková, starostka MČ Bratislava-Čunovo
19. máj 2017

Odkazprestarostu.sk

Nachádza sa pri bufete Flinstones ako su garaže DPB za čistickou odpavových vôd

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.