Betónové kocky na Alstrovej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Rača

Vyriešený

Dobrý deň, rád by som poprosil pána starostu, aby prehodnotil umiestnenie betónových kociek pozdĺž Alstrovej ulice v Rači. Tieto kocky pravdepodobne mali slúžiť ako lavičky... Z môjho pohľadu vyzerá Alstrova, ako pred nejakou stavebnou úpravou. Ak mali slúžiť na sedenie, tak zatiaľ som tam nikoho sedieť nevidel. Možno preto, že betón je chladný a nikomu sa nechce z lavičky pozerať na stenu domu. Z estetického hľadiska sa tam absolútne nehodia. Navrhujem kocky odstrániť a skôr investovať do okrasných drevín a krov.

04. apríl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

tieto kocky boli a sú súčasťou celkového architektonického návrhu na úpravu a rekonštrukciu Alstrovej a Detvianskej ulice, ktorá bola vykonaná v r. 2010-2011 a bola hradená z európskych fondov. Nevidíme dôvod dávať kocky preč, navyše počas najväčších udalostí v Rači ako sú Hody a Vinobranie sú hojne využívané návštevníkmi.

S pozdravom



Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača
04. apríl 2017

Martin

Nad architektom sa radšej zamýšľať nebudem, ale mohli by ste tie kocky umiestniť aspoň na pôvodné miesta? Polovica z nich je vytrhnutá zo zeme a chaoticky rozmiestnená po trávniku,ako vidieť aj na fotke. Ďakujem
13. apríl 2017

Martin V

Podla mna je nezmysel tam tie kocky umelo drzat len kvoli dvom akciam za rok. Skutocne to nevyzera dobre a podla mna to ani nesluzi svojmu ucelu. Nevidel som na tom nikoho oddychovat (uz len preto, ze som ani ja sam nechcel verit, ze to maju byt akesi lavicky a aj kvoli tomu, ze je to z betonu!?). Skuste si to niekedy p.Miklankova, ci sa vam tam bude prijemen oddychovat. A to uz nehovorim o ich rozmiestneni a polohe. Vyhodene peniazky.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania