Poškodené lampy a odpadkové koše v Sade Janka Kráľa

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
zita 04. apríla 2017

Na dnesnej prechadzke v Sade Janka Krala som si vsimla niektore poskodene lampy a odpadkove kose. Zasielam aj fotodokumentaciu. Taktiez by bolo ziaduce ocistit niektore lavicky od nanosov spiny, prachu a tagov. Prosim o napravu. Vopred velmi pekne dakujem za promptne vyriesenie.

21. apríl 2017

Odpoveď samosprávy

Uvedenú problematiku v Sade J. Kráľa vnímame dlhodobo, žiaľ je problematické zabrániť vandalizmu v tomto území, nakoľko ide o verejné priestranstvo. V parku sa pravidelne čistia alebo natierajú lavičky (neraz v súčinnosti s dobrovoľníkmi), no v krátkom čase sú opäť poškodené – popísané. Čo sa týka pouličného osvetlenia je to obdobné, ale vždy sa snažíme, aby po krátkej dobe boli lampy opäť funkčné.
Rovnako evidujeme poškodené smetné koše, ktoré sú postupne v rámci finančných možností mestskej časti opravované.


mestská časť BA-Petržalka
22. apríl 2017

zita

Dobry den,

Dakujem za Vasu odpoved, avsak nedozvedela som sa, ci urobite napravu v najblizsej dobe alebo sa to necha v takom stave nadlho. Myslim si, ze obcania Bratislavy a jej navstevnici, aj zahranicni, si take nedostatky dobre vsimnu a urcite uznate, ze to nerobi dobre meno. Mozno by stacilo robit udrzbu castejsie, ako to mate v plane teraz. Na druhej strane ma tesi, ako bol pred Velkou nocou krasne vykoseny cely park, a ako je v koseni pravidelne udrziavany. Velke plus. Uz len vymenit poskodene kose a lampy. Osobne si myslim, ze to nie je obrovska financna polozka. Ci? V com je problem to vymenit?

Dakujem Vam vopred za odpoved.
21. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali Oddelenie správy komunikácií, ktoré sa ním už zaoberá.

S pozdravom


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
14. august 2021

Martin Uváček

Podnet treba preposlať magistrátu, ktorý od 01.01.2020 prevzal správu sadu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania